AK Parti Yerel Yönetimler Istisare Toplantisi Kayseri'de Yapildi

AK Parti Yerel Yönetimler Istisare Toplantisi, Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki baskanliginda Kayseri'de yapildi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Baskan Memduh Büyükkiliç'in ev sahipliginde düzenlenen toplantiya Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Hilmi Güler, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ile AK Parti Yerel Yönetimler baskan yardimcilari ve belediyelerin genel sekreterleri ile üst düzey yöneticiler katildi.

Özhaseki ve beraberindekiler 3 günlük Kayseri temaslari kapsaminda Erciyes Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan Master Plan kapsaminda Erciyes'in 12 ay aktif bir sekilde degerlendirilebilmesine yönelik projelendirilen Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'ni gezen heyet, burada penalti atisi yapti.

Heyet ardindan Gevher Nesibe Medresesi'ndeki Selçuklu Müzesi, Büyüksehir Belediyesi tarafindan kültür ve sanat merkezine dönüstürülen tarihi Kayseri Kalesi ile Sanatçilar Sokagi'ni gezdi.

Heyete, Baskan Büyükkiliç tarafindan Kayserispor formasi hediye edilirken, esnafi ziyaret eden baskanlara pastirma ve sucuk ikraminda bulunuldu.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Sahin, Büyükkiliç'in tecrübesi ve birikimi ile Kayseri'nin yasam kalitesi için büyük gayret gösterdigini belirtti.

Kayseri'den örnek alinacak çok sey oldugunu ve çok etkilendigini ifade eden Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yilmaz da "Burada çok güzel isler yapilmis ve istikrarin ne güzel sonuçlar dogurabilecegini gördük. Gerçekten çok güzel hizmetler yapmislar, Kayseri adina Türkiye'ye kattiklari degerden dolayi tesekkür ederim." ifadelerini kullandi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ise Kayseri’nin Türkiye için bir sans oldugunu kaydetti.

Kayseri'nin imrenilecek bir sehir oldugunu ifade eden Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Zolan da sunlari kaydetti:

"Kayseri üreten, çaliskan insanlarin oldugu sehir. Kayseri örnek sehirciligin yapildigi yerlerden biri, çok güzel eserler var. Yapilmis, güzel icraat ve yatirimlar var. Basta Mehmet Özhaseki olmak üzere, önceki ve sonraki belediye baskanlarimizin emekleri var, emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA