Pehlevan Açiklamasi 'Isçilerimizi 1 Hafta Içerisinde Asilamayi Amaçliyoruz'

Organize sanayi bölgelerini ve fabrikalari ziyaret ederek, asilama çalismalarini inceleyen Kocaeli Il Saglik Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, "Organize sanayi kapsaminda hizmet veren kuruluslardaki isçilerimizin tümünü 1 hafta içerisinde asilamayi amaçliyor ve çalismalarimizi buna göre planliyoruz" dedi.

Pehlevan Açiklamasi 'Isçilerimizi 1 Hafta Içerisinde Asilamayi Amaçliyoruz'
Il Saglik Müdürü Yüksel Pehlevan, asilama çalismalarini degerlendirmek ve korona virüsle mücadeleyi sahada gözlemlemek amaciyla organize sanayi bölgeleri ile fabrikalari ziyaret etti. Pehlevan’in ilk duragi Gebze ilçesinde yer alan Güzeller Organize Sanayi Bölgesi oldu. Organize sanayi bölgesi içerisinde yer alan fabrika ve isletmelerde görevli çalisanlarin Covid-19 asilama uygulamalarini yerinde gözlemleyen Yüksel Pehlevan, daha sonra Dilovasi ilçesinde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasini ziyaret etti.

"1 hafta içerisinde asilamayi amaçliyoruz"

Ziyaret programlarinin ardindan açiklamalarda bulunan Op. Dr. Yüksel Pehlevan, organize sanayi bölgelerinde çalisan vatandaslarin, yerinde asi uygulamalarina gösterdikleri yogun ilgiden dolayi mutlu olduklarini kaydetti.

Pehlevan, "Isçi kardeslerimiz sorumluluk bilinciyle hareket ederek hizla asilarini oluyor ve üzerlerinde düsen vatandaslik görevlerini yerine getiriyor. Ilimizdeki asilama çalismalari Saglik Bakanligimiz ve valiligimizin öncülügünde titizlikle sürdürülüyor. Kocaeli’de organize sanayi kapsaminda hizmet veren kuruluslardaki isçilerimizin tümünü 1 hafta içerisinde asilamayi amaçliyor ve çalismalarimizi buna göre planliyoruz. Korona virüse karsi elimizdeki en büyük silah asi. Bu nedenle asi sirasi gelen tüm vatandaslarimizi Covid-19 asilarini olmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA