Hakim Ve Savci Adaylarina Kisisel Gelisim Egitimi Verildi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Aydin Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskanligi arasinda imzalanan is birligi protokolü kapsaminda kisisel gelisim seminerleri gerçeklesti.

Hakim Ve Savci Adaylarina Kisisel Gelisim Egitimi Verildi
ADÜSEM tarafindan Aydin Adliyesinde görevli olan hakim ve savci adaylarina yönelik olarak düzenlenen kisisel gelisim egitimleri ADÜ ögretim üyeleri tarafindan verildi.

Aydin Adliyesinde görevli olan 24. ve 25. dönem hakim ve savci adaylarina Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Ögretim Üyesi Mehmet Sakiroglu ‘Öfke Kontrolü’, Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler ve Reklamcilik Bölüm Baskani Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt ‘Protokol Kurallari’, Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Asli Icil Tuncer ‘Etkili Iletisim Teknikleri’, Egitim Fakültesi Türkçe Egitimi Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Bagci Ayranci ‘Etkili Yazim ve Hizli Okuma Teknikleri’, Iletisim Fakültesi Medya Çalismalari Anabilim Dali Ögretim Üyesi Dr. Hicabi Arslan ise ‘Medya Okur Yazarligi’ konularinda seminer verdi.

Seminer, Adalet Komisyonu Baskani Erhan Yildirim ve Koordinatör Hakim Ali Riza Akkeyik’in ögretim üyelerimize tesekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA