AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu Açiklamasi 'Huzurumuzu Bozmaya Yönelik Girisimlere Müsaade Etmeyecegiz'

KIRSEHIR – Kirsehir’de, AK Parti Il Baskanliginca organize edilen teskilat ve Sivil Toplum Kurulusu (STK) toplantisina katilan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu, huzuru bozmaya yönelik girisimlere müsaade etmeyeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu Açiklamasi 'Huzurumuzu Bozmaya Yönelik Girisimlere Müsaade Etmeyecegiz'
Kirsehir temaslarina AK Parti Il Baskanligini ziyaret edip teskilatlari ile toplantiyla baslayan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu burada yaptigi açiklamada, “Huzurumuzu bozmaya yönelik bu girisimlere asla müsaade etmeyecegiz. Izmir’de yasanan bir olay oldu. Bizim de teskilatimiza yönelik bir saldiri gerçeklestirildi.

Sagduyu ile hareket edecegiz. Akli selim ile hareket edecegiz. Ülkemize yönelik plan içerisinde olanlarin planlarini bozacagiz. Farkli heves içerisinde olanlarin da heveslerini kursaklarinda koyacagiz” dedi.



"Içeride ve disarida farkli bir dönemden geçiyoruz"

Diplomatik ve siyaset anlaminda farkli bir dönemden geçildigini partililerine aktaran Genel Baskan Yardimcisi Sarieroglu, “Geçmisle kiyaslanamayacak kadar farkli seyleri yasadigimiz bir dönemdeyiz. Asla yan yana gelmez denilenlerin yan yana geldigi bir dönemdeyiz. Dünyanin daha önce hiç yasamamis oldugu bir salgin sürecini hepimizin aliskanliklarini degistiren eski birliktelik ve ananelerimizi bayramlarimizi dahi eskisi gibi yasamamiza engel olan salgin süreci ile bir sinava dünya tabi oldu. Herkesin ilk defa tecrübe ettigi bir dönem sadece Kirsehir’de ve Türkiye’de yasanan bir dönem degil dünya bu pandemiyi yasiyor. Allah’a hamd olsun dünyada hepimizin içini sizlatan gerçekten görmek istemedigimiz görüntülerin ülkemizde yasanmamis olmasindan dolayi da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Birileri bir kenarda el ovusturdu. Hastanelerde kuyruklar olsun diye bekledi. Ekonomi ile ilgili farkli süreçlerin yasanmasinin maalesef ki hayalini kurdular. Ama diledikleri ve gönüllerinden geçen sey olmadi”diye konustu.

Türkiye’nin dünyada asilamada 9. ülke konumunda oldugumuzu anlatan Sarieroglu, açiklamasini söyle sürdürdü:

"19 yildir bu ülkede AK Parti var. Dünyaya örnek bir asilama sürecini de yürütüyoruz. Rakamlara baktim rekor kirildi. Asilamada su an dünyanin 9. Ülkesi konumundayiz. Bu konuda da farkli algilar olusturmaya çalisan vatandaslarin maalesef ki kafasini karistirmaya çalisan bir zihniyetle karsi karsiya geldik. Ekonomi ile ilgili çok güçlü adimlar attik. Hiç hizimizi kesmedik pandemi nedeniyle üretmeye devam ederken tedarik zincirimizde çalismaya devam etti. Yüzde 7 büyüyen bir Türkiye ekonomisi var. Ihracatta rekorlar kiran bir Türkiye var.”

Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu’na programlarinda Il Baskani Seher Ünsal, Milletvekili Mustafa Kendirli ve teskilat yöneticileri eslik ediyor.
Kaynak: İHA