Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Açiklamasi 'Sinop'un Kalbimizde Yeri Farklidir'

SINOP – Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Erbakan Hocamizin 40 sene ekmis oldugu tohumlarin meyvesi insallah ikinci 40 yilda Yeniden Refah Partisi olarak Sinop’ta da toplanacaktir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Açiklamasi 'Sinop'un Kalbimizde Yeri Farklidir'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin Sinop Il Baskanligi 1. Olagan Kongresi’ne katildi.

Sinop Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongre yogun katilimla gerçeklesti. Erbakan salona girisinde tezahüratlarla karsilandi. Saygi durusu yapilmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan olagan kongre divanin olusturulmasi ile basladi.

Ardindan ilk konusmayi yapan Sinop Il Baskani Mustafa Çinar, “Toplum içine çiktigimiz zaman alnimiz açik basimiz dik olsun. Partimizin geçmiste yüzümüzü kizartacak, ülkemizin hak ve menfaatlerini zora sokacak hiçbir dis ve iç politikasi asla olmamistir. Yeniden Refah Partimiz Milli Görüs’ten devraldigi ikinci bir 40 yil dava mirasini daha güçlendirerek ileriye tasimaya adaydir ve tek iradedir” diye konustu.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan ise “Sinop’un kalbimizde yeri farklidir. Bütün Milli Görüsçüler için de yeri farklidir. Çünkü bizleri suurlandiran, bizleri Milli Görüs davasi ile tanistiran merhum liderimizin dogdugu yer olmasi hasebiyle Sinop’a stratejik olarak, manevi olarak son derece büyük önem veriyoruz. Insallah ikinci 40 yilda, birinci 40 yildan daha da farkli olarak, birinci 40 yilin daha da fevkinde Yeniden Refah Partimize Mili Görüsümüze Sinoplular destek vereceklerdir. Erbakan Hocamizin 40 sene ekmis oldugu tohumlarin meyvesi insallah ikinci 40 yilda Yeniden Refah Partisi olarak Sinop’ta da toplanacaktir” seklinde konustu.

Erbakan, ilk defa Sinop’ta bu kadar kalabalik bir kongre yapildigini sözlerin ekledi.
Kaynak: İHA