KSBÜ Gediz Saglik Hizmetleri MYO'da Mezuniyet Coskusu

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Saglik Hizmetleri MYO’da mezuniyet coskusu yasandi.

KSBÜ Gediz Saglik Hizmetleri MYO'da Mezuniyet Coskusu
Mezuniyet törenine Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Gediz Saglik Hizmetleri MYO Müdürü Ögretim Görevlisi Sinan Darcan, AK Parti Kütahya Il Baskan Yardimcisi Yilmaz Kocatürk, protokol üyeleri, akademik ve idari personel, ögrenciler, aileler ve davetliler katildi.

Açilis konusmasini SHMYO Müdürü Darcan yapti. Müdür Darcan yaptigi konusmada, ögrencilerin bugün hayatlarinda en önemli anlardan birini yasadiklarini belirterek, “Yeni bir hayata ilk adiminizi atmak üzeresiniz. Geçtigimiz 2 yil boyunca memleketin farkli cografyalarindan, farkli kültürlerinden gelen arkadaslarimiz oldu. Burada hep beraber yasamayi, paylasmayi, birbirinize saygi duymayi ögrendiniz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde baris ve kardeslik içinde yasamaya devam edin. Son olarak, bizler ögrencilerimizi mezun etmeyi bir ayrilik hikayesi olarak görmüyoruz. Üniversitemizin kapilari bir ömür boyu mezunlarimiza açik kalacaktir” dedi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, “Bugünkü törenimizi özellestiren sevgili ögrenciler, bugün sizin gününüz. Hak ettiginiz diplomalari bugün alacaksiniz. Bu diplomayi sadece entelektüel kapasiteniz ile degil, her gün biraz daha olgunlasan karakteriniz ve cesaretiniz ile de hak ettiniz. Bundan sonra da KSBÜ’nün itibarini bilginiz, bilgeliginiz ve profesyonelliginiz ile artiracaginiz konusunda sizlere tüm kalbimizle inaniyoruz. Sizleri en içten duygularimla tebrik ediyorum. Bugün mezun olarak çikacaginiz bu uzun yolda, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve egitiminize yön veren tüm egitmenlerinizin ögretileri isiginiz olsun." diye konustu.

AK Parti Kütahya Il Baskan Yardimcisi Yilmaz Kocatürk, "Bir tanemin mutlu bizim gurur günümüz. Bugün yapilan törene kizim Paramedik diplomasini aldi. Rabbimden ümmete millete hayirli bir evlat olmasi duasiyla. KSBÜ Rektörümüz Vural Kavuncu hocamiz basta olmak üzere Yüksekokul Müdürümüz Sinan Dagcan Ögretim üyelerimiz ve personelimize emekleri için tesekkür ederim" seklinde konustu.

KSBÜ Gediz Saglik Hizmetleri MYO mezunu Hacer Enfal Kocatürk, "KSBÜ’de okumak bir ayricaliktir" ifadelerini kullandi.

Ögrencilere diplomalari takdim edildi, ardindan meslek andi okundu.

Büyük bir heyecanla kepler atildiktan sonra program müzik dinletisi ile son buldu.
Kaynak: İHA