Devlet Konservatuvari Ögrencilerinden Babalar Gününe Özel Duygusal Keman Dinletisi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvari Keman Sanat Dali ögrencileri Babalar Gününe özel keman dinletisi düzenlediler. Birbirinden zor parçalari babalari için çalan ögrenciler duygusal anlar yasadi.

Devlet Konservatuvari Ögrencilerinden Babalar Gününe Özel Duygusal Keman Dinletisi
Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvari Keman Sanat Dali ögrencileri hünerlerini bu kez babalari için sergiledi. Pandemi nedeniyle ara verilen konser etkinliklerini online ortama tasiyan Antalya Devlet Konservatuvari’nin yetenekleri, Babalar Günü için özel bir konser hazirladi. Atatürk Konferans Salonu’nda çekimleri yapilan konser, Babalar Gününde Akdeniz Üniversitesi Youtube sayfasinda izleyici ile bulusacak.

“Hocalari piyano ile eslik etti”

Konserde Sofiya Küçük, Vivaldi’nin La minör konçertosundan bir bölümü, Ekaterina Kulover Schubert L’Abeille eserini, Bilge Nazli Vivaldi’nin Sol majör konçertosunun ilk bölümünü, Ipek Yildirim Bach’in La minör konçertosunun açilisini, Nisa Hanci Rieding La minör konçertosunun ilk iki eserini, Artemiz Riya Gönenç Komarowski La majör konçertosunu, Gizem Türk Komarovski Rus halk sarkisi üzerine çesitlemeler eserini, Rüya Kuzuoglu Wieniavski Legende eserini, Irmak Or Bach Partita Mi majör birinci bölüm eserini piyano esliginde gerçeklestirdiler. Keman çalan ögrencilere piyano da Piyano Ana Sanat Dali Ögretim Elemani Simay Kok eslik etti.

“Ailelerin emegi büyük”

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvari Yayli Çalgilar Ana Sanat Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Sonat Coskuner, “Konservatuvar olarak büyük bir aileyiz ve ögrencilerimizle birlikte bu gücümüzü anneler ve babalarin destegiyle daha da artiriyoruz. Ögrencilerimiz üzerinde hocalarimizin emegi oldugu kadar annelerimizin ve babalarimizin da emegi yadsinamayacak derecede fazladir. Tüm babalarin Babalar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA