DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Isparta'da Partisinin Ilçe Kongresine Katildi Açiklamasi

'Aziz milletimize kulak verecegiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacagiz'

Demokrasi ve Atilim Partisi (DEVA) Genel Baskani Ali Babacan, millete kulak vereceklerini ve toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacaklarini söyledi.

Babacan, partisinin Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen 1. Olagan Isparta Merkez Ilçe Kongresi'nde yaptigi konusmada, Türkiye'nin devasinin genç kadrolar ve DEVA hareketi oldugunu belirtti.

Memleketin problemlerine çözüm bulacaklarini kaydeden Babacan, ilçe teskilatinda görev alacaklara basari diledi.

Babacan, dün, 9. Cumhurbaskani Süleyman Demirel'in ölümünün 6'nci yili oldugunu animsatarak, Demirel'in Islamköy'den baslayan hayat yolculugunu, siyasi tarihe 40 yillik iz birakarak tamamladigina isaret etti.

Demirel'in bilimin ve teknolojinin yaninda yer alarak içinde yetistigi Anadolu halkinin gönlünde taht kuran degerli bir siyasetçi oldugunu vurgulayan Babacan, "Merhum Demirel'i dogup büyüdügü bu topraklarda, siz degerli hemsehrilerinin huzurunda bir kez daha saygiyla ve rahmetle aniyorum. " dedi.

Türkiye'nin hak ettigi hukuku, adil, seffaf ve demokratik yönetim düzenini kuracaklarini ifade eden Babacan, DEVA hareketinin büyük bir degisime önderlik yapacagini savundu.

Babacan, söyle konustu:

"Bizler il il, ilçe ilçe gezip hakikatin sesi olacagiz. Aziz milletimize kulak verecegiz. Toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacagiz. Biz DEVA Partisi olarak bu ülkenin tek umudu oldugumuzun bilinciyle çalisiyoruz, çalismaya devam edecegiz. Çünkü DEVA Partisi kadinlarla, gençlerle, emeklilerle, çiftçilerle, ögretmenlerle, isçilerle ve esnafla, esitlik, adalet ve özgürlük için yola çikti. Çözüm haritamiz belli, çözümün sözcüsü bizler olacagiz. Ayrismayacagiz, ayristirmayacagiz. Toplumu kutuplara ayirmayacagiz hep beraber Türkiye'nin yaralarini saracagiz."

Kaynak: AA