Bakan Dönmez, Enerji Yatirimlari Hakkinda Bilgi Aldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, ‘Enerji Koordinasyon Toplantisi’nda Orta Karadeniz Bölgesi’ndeki enerji yatirimlari hakkinda bilgi aldi.

Bakan Dönmez, Enerji Yatirimlari Hakkinda Bilgi Aldi
Dün Sinop’ta bir dizi programa katilan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, bugün de Samsun’daki programlari için sehre geldi. Ilk olarak Samsun Valiligi’ni ziyaret eden Bakan Fatih Dönmez, ‘Enerji Koordinasyon Toplantisi’na katildi.

Toplantida Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Samsun m0illetvekilleri, belediye baskanlari, sivil toplum kuruluslari ve YEDAS yetkilileri de bulundu.

YATIRIMLAR HAKKINDA BILGI VERILDI

Büyüksehir Belediyesi Ömer Halisdemir Toplanti Salonunda gerçeklestirilen ‘Enerji Koordinasyon Toplantisi’nda YEDAS adina Genel Müdür Hasan Yasir Bora sunum gerçeklestirdi. Sunumda 2021-2025 yili hedefleri, yatirim çalismalari ve bakim onarim faaliyetleri hakkinda Bakan Dönmez bilgilendirildi. 2020 yilinda tamamlanan projeler ve 2021 yili için yapilacak yatirim projeleri katilimcilar ile paylasildi. Önümüzdeki 5 yillik tarife dönemde kirsal kesimlerde yapilan yatirimin ve bakimin yogunlasacagini buna bagli olarak kesinti sayi ve sürelerinin minimuma inerek müsterilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji saglanacagini söyleyen Genel Müdür Bora, “Dagitim hizmetleri konusunda, en yeni teknolojik gelismeleri izliyor ve sistemimize uyarlayip tüketicilerimize sunarak elektrik akisinda sürekliligi sagliyoruz. Daha yogun bir çalisma ile 2025 yili hedeflerimizi tutturacagiz. Böylece tüm paydaslarimiz ile koordineli bir sekilde gerçeklestirecegimiz çalismalarin sorumluluk alanimizda bulunan Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerine büyük deger katacagina inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA