Adalet Bakani Gül, '4. Yargi Paketi'ni Degerlendirdi Açiklamasi

'Yargi reformumuzun odaginda vatandas memnuniyeti, temelinde Edirne'den Kars'a 84 milyonun ortak beklenti ve iradesi var. Bugün Meclise sunulan Dördüncü Yargi Paketi de ayni iradenin ürünüdür. Bu anlayis; iyi, dogru ve istikrarli bir uygulama için de önemli bir kaynak olmalidir'

Adalet Bakani Abdulhamit Gül, yargi reformunun odaginda vatandas memnuniyeti ve iradesinin bulundugunu bildirdi.

Bakan Gül, sosyal medya hesabindan, Meclis Baskanligina sunulan 4. Yargi Paketine iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Milletin adaletten beklentisi ve çagin ihtiyaçlari dogrultusunda reform yapmaya devam ettiklerini belirten Bakan Gül, sunlari kaydetti:

"Yargi reformumuzun odaginda vatandas memnuniyeti, temelinde Edirne'den Kars'a 84 milyonun ortak beklenti ve iradesi var. Bugün Meclise sunulan Dördüncü Yargi Paketi de ayni iradenin ürünüdür. Bu anlayis; iyi, dogru ve istikrarli bir uygulama için de önemli bir kaynak olmalidir.

Daha kaliteli, daha öngörülebilir ve daha erisilebilir adalet hizmetleri yolunda Türkiye son 19 yilda kesintisiz reform iradesiyle çag atladi. Reform irademiz, milletin yargi adaletinden beklentileri ve çagin ihtiyaçlari dogrultusunda daha da güçlenerek devam ediyor, devam edecek.

Insan haklarina dayali hukuk devleti perspektifiyle hazirlanan Dördüncü Yargi Paketi ülkemize, milletimize hayirli olsun. Herkes için güven veren hukuk amacimizin tüm milletvekillerince desteklenecegine inaniyorum. Simdi, Besinci Yargi Paketi için kollari sivama vakti."
Kaynak: AA