XCMG, Cografyaya Göre Özellestirilmis Vinçleri Teslim Etti

Agir makine üretim sirketi XCMG, cografyaya göre özellestirilmis 100’den fazla vinci uluslararasi müsterilerine teslim etti

XCMG, Cografyaya Göre Özellestirilmis Vinçleri Teslim Etti
Sirket, vinçleri farkli bölgelerin iklim ve operasyon senaryolarinin yani sira, müsterilerin özel ihtiyaçlarina göre özellestirdi ve optimize etti.

Sirket açiklamasina göre Orta Dogu’da, tropikal çöl iklimi vinçlerin yüksek sicakliklara ve toza karsi dayanikli olmasini gerektiriyor ve söz konusu vinçler yüksek uyum ve güvenilirlikleri nedeniyle en büyük pazar payina sahip durumda. Ayni zamanda, Orta Asya’nin soguk iklimi, normal sekilde çalismayi saglamak için vinçlerin motor ön isitma özelligine sahip olmasini gerektirmektedir ve sasi tasarimlarinin tüm yol kosullarina uyum saglamak için güçlü bir çekis ve kavrama gücü saglamasi gerekir.

Sirket, geçtigimiz yillar içinde dünyanin en büyük petrol rafinerisi projesi Dangote Refinery, Banglades’teki Padma Demiryolu Köprüsü, Endonezya’nin Sulawesi Bölgesi’ndeki büyük ölçekli nikel-demir projesi, Katar’daki Doha-Dukhan Eskpres Yolu da dahil olmak üzere çesitli altyapi insaatlarini desteklemek için yurtdisi birçok büyük insaat projesine katilmisti.
Kaynak: İHA