Türkiye Degisim Partisinde Kurucular Kurulu, 'Büyük Kurultay' Öncesi Hazirlik Toplantisi Yapti

TDP Genel Baskan Mustafa Sarigül: 'Kurultayimizda tutarli, dinamik, enerjik, partimizin düsüncelerini iktidara tasiyacak, merhametli, partimizin ilkelerine inanan kadrolarimizi, dava adamlarimizi kurultayimizin takdirine sunacagiz'.

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Kurucular Kurulu, agustosta yapilmasi planlanan "Büyük Kurultay" öncesi toplandi.

Genel Baskan Mustafa Sarigül baskanliginda Çukurambar'daki bir otelde gerçeklestirilen toplanti, saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra kürsüye gelen Mustafa Sarigül, temel ilkelerinin Türkiye'nin mutlulugu ve gelisimi oldugunu, Türk siyaset tarihinin en hizli teskilatlanan demokratik kitle partisi olduklarini söyledi.

Güçlü teskilatlariyla siyasi rakipleri geride birakarak, yarista en önde olmayi amaçladiklarini, ilkelerinden taviz vermeden, hedeflerinden sapmadan, vicdanli, tutarli, özgüven içerisinde siyasi çalismalarini sürdürdüklerini belirten Sarigül, 60'a yakin ilde teskilatlanma çalismalarini tamamladiklarini, temmuzda il kongrelerinin yapilmasinin ardindan büyük kurultaya hazir olacaklarini bildirdi.

Sarigül, "Kurultayimizda tutarli, dinamik, enerjik, partimizin düsüncelerini iktidara tasiyacak, merhametli, partimizin ilkelerine inanan kadrolarimizi, dava adamlarimizi kurultayimizin takdirine sunacagiz." dedi.
Kaynak: AA