(Özel) CHP Lideri Kiliçdaroglu Gölette Bogulan Çocugun Ailesini Ziyaret Etti

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, önceki hafta Kagithane’de insaat alanindaki bir gölete girmesi sonucu bogulan 10 yasindaki Mithat Evlice’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

(Özel) CHP Lideri Kiliçdaroglu Gölette Bogulan Çocugun Ailesini Ziyaret Etti
Kagithane Seyrantepe Cevher Sokak’ta önceki hafta meydana gelen olayda 10 yasindaki Mithat Evlice, insaat alanindaki gölete girmis ve bir anda kaybolmustu. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edilmisi dalgiç ekiplerinin yaklasik bir saat süren aramalarinin ardindan sudan çikartilan Evlice, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetmisti. Olayin ardindan yasa bogulan Evlice’yi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu beraberindekilerle birlikte ziyaret etti. Ziyarete Kiliçdaroglu’nun yani sira CHP Istanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ile partisinin Istanbul temsilcileri katildi.

Ziyarette aileye taziyelerini ileten Kiliçdaroglu ardindan evden çikarak vatandaslarla sohbet etti. Vatandaslarin istegi üzerine onlarla fotografta çektiren Kiliçdaroglu ardindan çocuklari da sevdi. Bir çocuga yanasarak, “Gel bakalim Kemal dedeye” diyen Kiliçdaroglu’na çocugun gelmemesi dikkat çekti. Vatandaslarla bir süre daha sohbet eden Kiliçdaroglu ardindan sokaktan ayrildi.
Kaynak: İHA