Dereceye Giren Ögrencilere Ödülleri Verildi

Çarsamba Milli Egitim Müdürlügü’nde, ’Önlem Al Keske Deme’, ’Afet Için Tedbir’ sloganiyla resim yarismasina katilan ve derece alan ögrencilere ödül takdim töreni düzenlendi.

Dereceye Giren Ögrencilere Ödülleri Verildi
Ocak ayindan itibaren 42 tane yarisma düzenlenmis olup bunlardan biri de tüm ülke genelinde uygulandigi gibi ilçede de uygulanan ’Önlem Al Keske Deme’, ’Afet Için Tedbir’ slogan adiyla baslatilan yarismada derece yapan ögrenciler ödüllerini Çarsamba Milli Egitim Müdürü Mustafa Özdemir’in elinden teslim aldilar.

Törende, pandemi sürecinde egitim ögretim hayatinin etkilenmesi üzerine egitim seklinin degismesiyle ögrencilerin online egitimden devam etmesi konusunda konusan Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özdemir, "Uzaktan egitimde olsa ilçemizin yapmis oldugu çesitli etkinliklere katilan ve derece yapan ögrencilerimizi ödüllendirelim istedik. Bu ögrencilerimizi yetistiren anne babalarini ve ögretmenlerimi tebrik ediyorum. Uzaktan egitim tabi ki yüz yüze egitimin yerini tutmuyor ama egitim, ara verilmemesi gereken bir alan. Nasil ki yeme içme temel ihtiyaçlarimiz önemli ise kendimizi gelecege hazirlamakta o derece önemlidir. Bu yüzden pandemi bizi durdurmadi. Sadece egitim seklimizi degistirdi. Bu esnada da sosyal ve kültürel etkinliklerden çocuklarimiz geri kalmadi. Bizde bu konuda gençlerimize tesekkür etmek istedik" dedi.

Düzenlenen törende birçok okul müdürü, ögretmenler ve derece alan, hediye almaya hak kazanan ögrenciler yer aldi. Ödül takdim eden ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özdemir, ögrencileri basarili performanslarindan dolayi tebrik ederken basarilarinin devamini da diledi.

Tören, Milli Egitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafindan ögrencilere verilen hediye sonrasi fotograf çekimi ile son buldu.
Kaynak: İHA