Kitap Bagisi Kampanyasina Büyük Destek

Adalet Bakanligi Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlügü tarafindan ceza ve infaz kurumlarindaki kütüphaneler için düzenlenen ‘Bir Kitap Bir Umut’ kitap toplama kampanyasina destek MHP Pamukkale Ilçe Teskilati’ndan geldi. Ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meçlisi üyelerinin önderliginde toplanan 114 kitap adliye binasi önündeki kitap toplama standina teslim edildi.

Kitap Bagisi Kampanyasina Büyük Destek


Denizli’de Adalet Bakanligi Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlügü tarafindan ceza ve infaz kurumlarindaki kütüphaneler için düzenlenen ‘Bir Kitap Bir Umut’ kitap toplama kampanyasi adliye binasi önünde açilan stantta devam ediyor. Her gün onlarca kitabin bagislandigi kampanyaya destek MHP Pamukkale Ilçe Teskilati’ndan da geldi. Ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin destegiyle kisa sürede toplanan 114 kitap MHP Pamukkale Ilçe Baskani Mehmet Ali Yilmaz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafindan adliye binasi önündeki stantta teslim edildi.

Hikaye, roman, dünya klasikleri olmak üzere 114 kitabi cezaevlerindeki kütüphaneler için bagisladiklarini anlatan MHP Pamukkale Ilçe Baskani Mehmet Ali Yilmaz, kitap okumanin yeni bilgiye ulasmanin önemini çok iyi bildiklerini söyledi.

Baskan Yilmaz, “Ceza infaz kurumu kütüphaneleri için kitap bagis kampanyasina biz Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte küçükte olsa katkida bulunmayi dogru bulduk. Hem kitap okumayi, egitimi, kültürü her haliyle hepimiz gibi önemsiyorum. Degerli ve önemli buluyorum. Bu projede emegi geçen, katki koyan, fikir örnegi olan Adalet Bakanligi’nin tüm mensuplarina tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA