Kapela, Aydan Uysal Ve Can Tohma Yetenekleri Oylayacak

Dans yarismasi Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali, Izmir, Istanbul ve Ankara’daki elemeler sonrasinda 4 Temmuz’da gerçeklesecek. Basvurulari tamamlanan yarismanin degerli jüri kadrosunda ise ulusal ve uluslararasi isimler yer alacak.

Kapela, Aydan Uysal Ve Can Tohma Yetenekleri Oylayacak
Izleyicinin jüri olarak kazanani belirledigi yarisma; Red Bull Dance Your Style 2021 geri dönüyor. Dans pistlerini yeniden yeteneklerle bulusturmaya hazirlanan Red Bull Dance Your Style elemeleri, bu yil Instagram üzerinden toplanan basvurularla basladi.

19 Haziran tarihinde Izmir’de gerçeklesecek stüdyo elemelerinin ardindan; 21 Haziran tarihinde Ankara ve 23 Haziran tarihinde Istanbul’da yetenekli isimler jürinin oylariyla degerlendirilecek. Dansçilarin Hip hop, popping, house dance gibi sokak dansi stillerinde hünerlerini sergileyecegi yarismada kadin ve erkek dansçilar, birlikte yarisacak. En iyi olan isimse Güney Afrika’da düzenlenecek Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Elemelerde deneyimli jürinin oylari yarismacilarin en iyilerini finale tasiyacak. Finalde ise seyircinin oylari kazanani belirleyecek.

Yarismanin tecrübeli jürisinde ise hem Türkiye hem de dünya dans sahnesindeki en basarili isimlerden 3 kisi yer aliyor. Fransiz hip hop dansçisi Kapela, kendi tarzini olusturduktan sonra bu alandaki özel figürleriyle daima örnek teskil eden bir isim. Paris’te dogup büyüyen 35 yasindaki Fransiz dansçi Kapela, alaninda son yillarin en begenilen isimleri arasinda gösteriliyor. Breaking, rocking ve footwork gibi özel figürler gerektiren türlerde özgün bir stil benimseyen Kapela, Hindistan, Italya, Isviçre, Fransa, Brezilya, Hollanda ve Rusya gibi ülkelerde Red Bull’un breakdans ve sokak dansi türleri üzerine gerçeklestirdigi uluslararasi yarisma ve kamplarda performans sergiledi, basarilar elde etti. Justedebout, Summerdance4ever ve Cercle gibi dans dünyasinin en itibarli yarismalarinda da boy gösteren Kapela, 20 yildan fazla süredir profesyonel olarak dans ediyor.

Jürideki degerli oylari en basarili ve özgün yarismacinin belirlenmesinde rol oynayacak diger isimlerse Türkiye’nin dans sahnesinden. 2019 yilinda Red Bull Dance Your Style’in Türkiye ayaginda birinci olarak ülkemizi Fransa’da gerçeklesen dünya finalinde temsil etme hakki kazanan Aydan Uysal ve Red Bull Dance Your Style’in 2018 birincisi Can Tohma’nin oylari etkili olacak. Red Bull Dance Your Style’a dair daha fazla bilgi için Red Bull/DanceYourStyle adresini takip edilebiliyor.
Kaynak: İHA