(Özel) Istanbul'da Genç Adam Üstgeçitten Yola Atladi

Sisli’de uyusturucu maddenin etkisinde oldugu iddia edilen 30 yasindaki bir genç, üst geçitten sarkarak yola atladi. Vatandaslarin soke oldugu korku dolu o anlar kameralara yansirken, agir yaralanan genç ise ambulansla hastaneye kaldirildi.

(Özel) Istanbul'da Genç Adam Üstgeçitten Yola Atladi
Olay, önceki gün saat 19.30 siralarinda Sisli Piyalepasa Bulvari üzerindeki üstgeçitte meydana geldi. Iddiaya göre uyusturucu madde bagimlisi oldugu ögrenilen 30 yasindaki E.B. henüz bilinmeyen bir nedenle üstgeçite çikti. Genç bir süre sonra kendini asagiya sarkitmaya basladi.

Üstgeçitte sekilden sekle giren genci vatandaslar fark ederek ikna etmeye çalisti. Ancak çabalara yanit vermeyen gencin atlayacagini anlayan vatandaslar, yolu trafige kesti. O esnada genç kendini üstgeçitten asagiya birakti.

Kendini üstgeçitten yola atti

Korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yarali genci yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Taksim Ilkyardim Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirarak tedavi altina aldi. Ameliyata alinan gencin hayati tehlikeyi atlattigi ögrenildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA