Mazlumder'den AK Parti Kayseri Il Baskani Çopuroglu'na Ziyaret

Mazlumder Kayseri Sube Baskani Ahmet Tas, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu'nu ziyaret etti.

Partiden yapilan yazili açiklamaya göre, Tas ziyarette, yeni yargi paketi ile ilgili toplumun beklentilerinin yer aldigi dosyayi Baskan Çopuroglu'na iletti.

Tas, "Baskanimiza bizi kabul ettigi ve toplum vicdanina karsi gösterdikleri duyarliliktan dolayi tesekkür ederim." ifadesini kullandi.

Baskan Saban Çopuroglu ise Mazlumder'in vatandaslarin taleplerini duyurma konusundaki çabalarini takdir ettiklerini belirterek, söyle devam etti:

"Dünyada verilen en kutsal mücadele olan hak mücadelesinin bir neferi olarak, vatandaslarin sesini devletimize duyurmak ve çözüm arayislarina katki vermek için gösterdiginiz bu degerli çaba dolayisiyla sizleri kutluyor ve toplum adina tesekkürlerimizi sunuyoruz. Vatandaslarimizin hassasiyetlerini vekillerimize ve siyasi mekanizmaya iletme istegine aracilik ederek, toplum huzurunun tesis edilmesinde önemli bir rol oynamaktasiniz. Bize iletilen ve dokuz maddeden olusan talepleri yüce Meclis'te ilgili vekillerimize iletmek ve konunun takipçisi olmak adina elimizden geleni yapacagimizdan hiç süpheniz olmasin."

Kaynak: AA