Hirsiz Sevgililer Çaldiklari 70 Bin TL'lik Kabloyu Eritirken Yakalandi

Denizli’nin Honaz ilçesinde bir tekstil fabrikasindan 70 bin TL degerinde kablo çalan sevgililer, çaldiklari malzemeyi ormanlik alanda eritirken JASAT’a suçüstü yakalandi. Yasanan hirsizliktan haberi olmayan fabrika sahibi, çalinan kablolari jandarma ekiplerinden ögrendi.

Hirsiz Sevgililer Çaldiklari 70 Bin TL'lik Kabloyu Eritirken Yakalandi


Denizli Il Jandarma Komutanligi ekipleri, telefon ve elektrik kablosu ile is yerlerinde meydana gelen hirsizlik olaylarini önlemeye yönelik çalismalarini araliksiz olarak sürdürüyor. Bu kapsamda jandarmanin dedektifleri olan Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve Honaz Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan genis çapli arastirma Ferhat D. (35) ve sevgilisi Nebahat D. (38) ile Polat G. (16) isimli süpheliler, bir fabrikadan çaldiklari 70 bin TL degerindeki elektrik kablosunu ormanlik alanda ates yakarak erittikleri sirada suçüstü yakalandi.

Gözaltina alinan süpheliler, sorgulanmak üzere Honaz Ilçe Jandarma Komutanligina getirildi.

Süphelilerin yapilan GBT sorgusunda Ferhat D’nin 19, sevgilisi Nebahat D’nin 17 ve Polat G’nin ise 4 ayri suç kaydinin oldugu tespit edildi. Tekstil fabrikasi sahibi, süphelilerin ifadeleri sonucu suçlarini itiraf etmesinin ardindan is yerinde meydana gelen hirsizligi JASAT ekibinden ögrendi.

Öte yandan; operasyonda gözaltina alinan Nebahat D’nin, daha önce JASAT timlerince düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklanan ve kendilerini ‘Gece Yarasalari’ olarak adlandiran hirsizlik sebekesi üyelerinin ablasi oldugu belirlendi.
Kaynak: İHA