Atay Uslu AK Parti Bilgi Ve Iletisim Teknolojileri Baskan Yardimcisi Oldu

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyon Baskani Atay Uslu, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in oluru ile Adalet ve Kalkinma Partisi, Bilgi ve Iletisim Teknolojileri Baskan Yardimcisi olarak atandi.

Atay Uslu AK Parti Bilgi Ve Iletisim Teknolojileri Baskan Yardimcisi Oldu
Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun, TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Baskanligi, TBMM Insan Haklari Inceleme Komisyonu üyeligi ve TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu Baskanligi devam ediyor.

“Erdogan’in oluru ile görevlendirildi”

Daha önceki dönemlerde AK Parti Genel Merkezinde “tanitim ve medya”, “sosyal politikalar” ve “insan haklari” baskan yardimciliklari görevlerini yürüten Antalya Milletvekili Atay Uslu, bu kez Recep Tayyip Erdogan’in oluru ile yeni kurulan AK Parti Bilgi ve Iletisim Teknolojileri Baskan yardimciligina görevlendirildi.

AK Parti son büyük kongresinde bir baskanlik olusturdu. Dr. Ömer Ileri, AK Parti Bilgi ve Iletisim Teknolojileri Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi olarak görevlendirilmisti.

“E AK Parti çalismalari”

AK Parti’de yeni kurulan birimin bir yandan çok hizli gelisen bilgi ve iletisim teknolojilerini dogru sekilde takip etmek, bunun toplumsal etkilerini yakalamak ve ayni zamanda Türkiye’nin bilgi Teknolojileri altyapisini da güçlendirmek, genç nüfusla iletisim noktalarinda Politikalar olusturmak için diger yandan AK Partinin dijitallesmesi ve E-AKparti sürecinin yönetilmesinde görevleri bulunmakta.

Milletvekili Atay Uslu’nun, Meclis temposu da farkli komisyon ve çalismalarla devam ediyor. Ayrica Atay Uslu, Dünya’nin ve Türkiye’nin en önemli gündemi olan siginmacilar ve göçmenler konusundaki TBMM Göç ve Uyum Komisyonu çalismalari ile dikkat çekiyor.
Kaynak: İHA