NN Hayat Ve Emeklilik'ten Yeni Saglikli Yasam Platformu

'NN Iyi Hayat' platformu, nniyihayat.com üzerinden sundugu saglikli yasam önerileri ile kullanicilarina pek çok alanda tavsiyeler verirken, mobil uygulamasi üzerinden sundugu online doktor görüsme hizmetiyle de kullanicilarini alaninda uzman doktorlarla bulusturuyor

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, "NN Iyi Hayat" adiyla saglikli yasam platformu olusturdu.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yapilan açiklamaya göre, "NN Iyi Hayat" adiyla olusturdugu saglikli yasam platformu ile saglik alanindaki hizmetlerine bir yenisini ekleyen NN Hayat ve Emeklilik, kullanicilarinin saglikli yasama dair ihtiyaç duyduklari tüm bilgilere tek platform üzerinden ulasabilmelerini saglarken, sundugu diger hizmetlerle kullanicilari için hayatlarinin her aninda yaninda tutmak isteyecekleri bir saglik rehberi olmayi amaçliyor.

"Herkes için iyi hayat" mottosuyla hareket eden "NN Iyi Hayat", zihin ve beden sagligindan beslenmeye, kaliteli yasam önerilerinden çocuk sagligina kadar dikkat edilmesi gereken tüm içerikleri bir araya getiriyor.

Albert Saglik is birligiyle olusturulan saglik uygulamasi üzerinden hizmet veren NN Iyi Hayat, söz konusu uygulama ile uzman doktorlardan kolayca online görüsmeler için randevu alma, kisiye özel bildirimlerle saglik takibini saglama ve saglik bilgilerini güvenle saklama imkani sagliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Anna Grzelonska, herkes için "iyi hayat" sunmak amaciyla yola çiktiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Dünya oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bu süreç bizlere hayatta en çok dikkat etmemiz gereken seyin sagligimiz ve ailemiz oldugunu bir kez daha gösterdi. Her ne olursa olsun bu dönemde gerek is hayatinda gerekse ailemizle iliskilerimizde sagligimizi korumak için büyük fedakarliklar yapmamiz gerekti. Bunun sürdürülebilir olmasi için de hepimiz dogru ve güvenilir bir bilgi kaynaginin pesine düstük. Bu yüzden NN Hayat ve Emeklilik olarak ailemizin ve sevdiklerimizin sagligini koruyabilmek için böyle bir platformu hayata geçirmeyi dogru bulduk. Geçen yil gerçeklestirdigimiz StartUp Challenge etkinliginde finalistlerimiz arasinda yer alan Albert Saglik ile is birligi yaparak NN Iyi Hayat platformumuzu kullanicilarimizla bulusturduk. Platformda, alaninda uzman doktorlarin verdikleri bilgileri kullanicilarimizla bulustururken, hazirlanan blog içeriklerimizle ailemiz ve sevdiklerimiz için güvenle danisabilecekleri bir saglik rehberi olmaya devam edecegiz."

Verilen bilgiye göre, platforma, nniyihayat.com adresi üzerinden ücretsiz bir sekilde üye olunabilecek. Tamamlanan üyelik islemlerinin ardindan gönderilecek baglanti linki üzerinden NN Iyi Hayat uygulamasi, telefona kolayca indirilebilecek.

Kaynak: AA