Nazilli Belediyesi'nden Çayli Mahallesi'ne Dev Türk Bayragi

Nazilli semalarini ay yildizli al bayrakla donatan Nazilli Belediyesi, Çayli Mahallesi Is Tepe mevkiine dev Türk bayragi dikti.

Nazilli Belediyesi'nden Çayli Mahallesi'ne Dev Türk Bayragi


Milli ve manevi duygulari yasatmaya devam eden Nazilli Belediyesi, kentin dört bir yanini sanli Türk bayragi ile donatmaya devam ediyor. Son olarak Çayli Mahallesi Is Tepe Mevkiinde yapilan çalismalarin ardindan çevre mahallelerden de rahatlikla görülen dev Türk bayragi göndere çekildi. Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’a çalismalarindan dolayi tesekkür eden Çayli Mahalle Muhtari Ali Riza Sengül, “Köyümüze bayrak dikilmesi için belediyemize müracaat ettik. Bu istegimizi hizli bir sekilde yerine getiren baskanimiz ve ekibinden Allah razi olsun” dedi.



Milli duygularin korunmasi ve yasatilmasi için büyük bir hassasiyetle çalistiklarini ifade eden Baskan Özcan, “Rengini sehitlerimizin kanindan alan sanli bayragimizi Nazillimizin dört bir yaninda dalgalandirmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Bu vesileyle ülkesi ve milleti için canlarini ortaya koyan tüm sehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle aniyor, gazilerimize uzun ve saglikli bir ömür diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA