Jandarma Teskilatinin 182. Kurulus Yil Dönümü

Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin Anitkabir'i ziyaret etti.

Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Teskilatinin 182'nci kurulus yil dönümü dolayisiyla Anitkabir'i ziyaret etti.

Ersoy baskanligindaki heyet, Aslanli Yol'dan yürüyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi.

Burada, mozoleye çelenk birakilmasinin ardindan saygi durusunda bulunuldu.

Daha sonra Misak-i Milli Kulesi'ne geçen Ersoy, Anitkabir Özel Defteri'ni imzaladi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, deftere sunlari yazdi:

"Aziz Atatürk, her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyete ask ve sadakatle bagli, tevazu, fedakarlik ve feragat örnegi bir kanun ordusu vecizeleriyle sereflendirdiginiz Jandarma Teskilatinin 182'nci kurulus yil dönümü nedeniyle huzurlarinizdayiz. Gücünü, Türk milletinin sevgi, güven ve dualarindan alan Jandarma Teskilati, vazifesini her seyin üstünde tutan personeliyle 182 yildir oldugu gibi bundan sonra da ülkesinin bekasi ve milletin huzuru için basta teröristlerle mücadelede olmak üzere aziz milletimize ayni azim ve kararlilikla hizmet etmeye devam edecektir.

Jandarmamizin 182'nci kurulus yildönümünü tebrik ediyor, bu teskilata emegi geçmis, bu asil üniforma altinda sahadet ve gazilik makamlarina ulasmis bütün geçmis büyüklerimizi rahmet ve sükranla aniyor, aziz hatiraniz önünde saygiyla egiliyoruz."
Kaynak: AA