Tatil Için Geldi, Yüksekten Düserek Hayatini Kaybetti

Istanbul’dan tatil için Sakarya’nin Karasu ilçesine gelen ve evin yan tarafinda garaj yapmak için çatiya çikan bir kisi, yaklasik iki buçuk metrelik yükseklikten asagiya düstü. Agir yaralanan kisi, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Tatil Için Geldi, Yüksekten Düserek Hayatini Kaybetti
Olay, Karasu ilçesi Kuzuluk Mahallesi 820. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Istanbul’dan Karasu ilçesine tatil için gelen 43 yasindaki Serdar Günaydin, evinin yan tarafinda garaj yapiyordu. Garajin çati kismini tamamlamak için çatiya çikan Günaydin, iki buçuk metre yükseklikten asagiya düstü. Olayi gören çevredeki vatandaslar, durumu saglik ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen saglik ekiplerince agir yaralanan Serdar Günaydin, Karasu Devlet Hastanesine kaldirildi. Günaydin, burada yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Polis konuyla alakali sorusturma baslatti.

Sesi duyarak olay yerine kostular

Olayin ardindan bagirti sesine geldigini belirten komsu Ömer Erdogan, “Bagirti sesine biz geldik. Sonrasinda da yerde gördük. Ambulansa da haber verdik. Araba garaji yapiyorlardi. Çok da yüksek degil ama her halde biraz da kilolu olmasindan yere düstü. Sonra da ambulans geldi. Kendisi Istanbul’da oturuyor. Buraya gelip gidiyordu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA