Dünya Sampiyonuna Türkiye Lideri Firmadan Destek

DÜZCE – Muay Thai’de 4 dünya sampiyonlugu bulunan Bediha Taçyildiz, Türkiye’nin en büyük elektrikli araçlar üreticisi Volta Motor ile sponsorluk anlasmasi yapti. Anlasma ile birlikte Dünya sampiyonu olan Bediha Taçyildiz, artik ringlere daha güçlü çikacagini belirterek Volta Motor’a tesekkür etti. Bediha Taçyildiz ayrica kendi agirliginda dünyanin en iyi oldugunu belirterek yaklasan Dünya sampiyonlugun da rakibi olmadigini da belirtti.

Dünya Sampiyonuna Türkiye Lideri Firmadan Destek
Muay Thai’de dünya markasi olan, 4 Dünya ve 3 Avrupa Sampiyonlugu bulunan ve Türkiye Muay Thai tarihinin en basarili kadin sporcusu olan 24 yasindaki Bediha Taçyildiz, Türkiye’nin en büyük elektrikli araç markasi olan Volta Motor’la sponsorluk anlasmasi imzaladi. Volta Motor Gümüsova Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Volta Motor Fabrikasi’nda imzalanan sponsorluk anlasmasi ile Bediha Taçyildiz, "Mustafa beye Volta Motor ailesine bana destek sagladiklari için tesekkür ederim. Türk Muay Thai tarihi boyunca en büyük sponsorlugu alan tek sporcu benim. Bununla da ayri gurur duyuyorum. Bundan sonraki spor hayatimda Volta Motor ile daha büyük basarilara imza atacagimi biliyorum. Bizim sporumuzda destegimizin oldugunu bilmek çok önemli. Bundan dolayi çok mutlu ve gururluyum, çok tesekkür ediyorum. Su anda 4 Dünya, 3 Avrupa sampiyonlugum var. Aralik ayinda da Dünya sampiyonasi var. Orada da Dünya sampiyonu olmayi hedefliyorum. Kendi agirligimda Muay Thai’nin 1 numarasi benim. Bunu rakiplerimde diger ülkelerde biliyor” dedi.

Basarili sporcunun daha verdikleri destekle daha büyük basarilar kazanmasini dilediklerini belirten Volta Motor kurucu ortagi Mustafa Inci, “Ülkemizin bayragini dünyada dalgalandiran genç sporcu kardesimize destek olmak amaciyla bu sponsorluk anlasmasina imza attik. Bundan sonraki spor hayatinda daha büyük basarilara imza atmasini saglamak için elimizden gelen destegi saglamayi amaçliyoruz” diye konustu.

Açiklamalarin ardindan imzalanan sponsorluk anlasmasi sonrasinda Volta Motor ortagi Mustafa Inci ile birlikte fabrikayi gezen Taçyildiz, fabrikada isçilerle sohbet ederek, üretilen elektrikli araçlar hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA