Baskan Kilca Açiklamasi 'Gelecege Dönük Büyük Adimlari Atiyor, Bunlari Sahada Uyguluyoruz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ile mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Baskan Kilca Açiklamasi 'Gelecege Dönük Büyük Adimlari Atiyor, Bunlari Sahada Uyguluyoruz'
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ve Ilçe Kaymakami Abdullah Selim Parlar, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin mahallelerde yürüttügü yol yapim, asfalt kaplama ile parke yol çalismalarini da yerinde inceledi. 60 ekiple Karatay’in dört bir yaninda çalisma yürüttüklerini belirten Hasan Kilca, “Karatayimizin dört bir yanindaki hemsehrilerimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Tüm mesaimizi vatandaslarimizin talepleri ve ihtiyaçlarini planlayip hayata geçirmekle geçiriyoruz. Bu, bizlerin en büyük motivasyonu ve mutluluk kaynagidir” ifadelerini kullandi.

Yeni sezon için 250 bin ton asfalt ve 1 milyon 200 bin metrekare parke döseme hedefi koyan Karatay Belediyesi, bu hedefler dogrultusunda çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Karatay Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri bu kapsamda; ilçenin dört bir tarafinda sicak asfalt, sathi kaplama, kaldirim ve parke yol çalismasi yaparak hizmet agini her geçen gün artiriyor. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ve Kaymakam Abdullah Selim Parlar da Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ile birim müdürleriyle birlikte Ismil, Ovakavagi, Hayiroglu, Bakirtolu, Kizören, Satir ve Sakyatan’da devam eden çalismalari yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldi.

“Herkesin yasamaktan keyif alacagi Karatay için sahadayiz”

Baskan Hasan Kilca, Fen Isleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli toplamda 60 ekibin Karatay’in dört bir yaninda çalisma yürüttügünü belirtti.

Hasan Kilca, “Hemsehrilerimize hizmet yolculugumuzu kararlilikla sürdürüyoruz. Bu kapsamda da zamanimizi vatandaslarimizin istek ve taleplerine göre hizmet yapmak için planlarken, gelecege dönük atilacak tüm adimlari atiyor ve her daim sahadayiz. Karatayimizda hayata geçirdigimiz tüm projelerle ve alt yapi hizmetlerimizin tümüyle yakindan ilgileniyoruz. Bu dogrultuda Ilçe Kaymakamimiz Abdullah Selim Parlar ile birlikte hem merkeze uzak mahalle sakinlerimizle bir araya geldik hem de söz mahallelerimizde devam eden alt yapi, asfalt ve parke yol yapimi çalismalarimizi yerinde incelemis olduk. Karatay Belediyesi olarak merkezde ve merkeze uzak mahallelerin tamaminda 60’a yakin ekiple hem asfalt hem park bahçeler ekiplerimizle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu yil kendimize büyük bir hedef koyduk. Bu kapsamda da yeni sezonda 250 bin ton asfalt ve tüm mahallelerimizi kapsayan toplam 1 milyon 200 bin metrekare parke dösemesi yapacagiz. Belediye olarak emegimizle ve hizmet askimizla ilçemizdeki herkesin yasamaktan büyük keyif alacagi Karatay olusturmak için sahada olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA