AK Parti Izmir Milletvekili Çankiri, Bornova'da Incelemelerde Bulundu

AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Izmir'in yerelde iyi yönetilemedigini, CHP idaresinde 6. dönemini yasamasina ragmen hizmetten uzak kalmasina sahitlik ettiklerini belirtti.

Partiden yapilan açiklamaya göre, Çankiri, AK Parti Izmir Il Teskilati'nin 30 ilçede, es zamanli ziyaretleri kapsaminda, Bornova Kaymakami Fatih Genel'i ziyaret etti.

Ceyda Bölünmez Çankiri, ardindan Bornova Roman Haklari Egitim Dernegi binasinin açilisina katilip partisinin kadin kollari üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Bornova Ilçe Baskani olarak atanan Veysel Güldogan'a hayirli olsun ziyaretinde bulunan Çankiri, burada yaptigi açiklamada, "Askinan çalisan yorulmaz" siariyla, çalistiklarini belirtti.

AK Parti Izmir Milletvekili Çankiri, ülkesine ve milletine karsi sorumluluk hisseden herkesten beklentilerinin üzerine düsen görevleri hakkiyla yerine getirmesi oldugunu aktararak, sunlari kaydetti:

"19 senedir yasanan tüm zor zamanlara ragmen Cumhurbaskanimiza ve partimize destegini, duasini ve oyunu hiçbir zaman esirgemeyen aziz milletimize hizmetkar olmak bizlerin boynumuzun borcudur. Tüm dünyayi etkisi altina alan Kovid-19 salgini nedeniyle hükümet olarak her kesimden insanimizi yalniz birakmayarak geçimlerini rahat temin etmenin çabasi ve destegi içerisindeyiz. Toplamda 661 milyar lirayi bulan bu hibe ve desteklerin ülkemizin salgin sürecini çok ciddi ekonomik kayiplara, sosyal sikintilara, güvenlik tehditlerine maruz kalmadan geçirmesinde çok büyük katkisi olmustur. Bugün Türkiye, dünyada milli gelirine oranla halkina en etkin, yaygin ve yüksek tutarli destekleri saglayan ülkelerin basinda gelmektedir. Ayni sekilde ülke içinde de bir yandan salginla mücadelemizi devam ettirirken bir yandan da demokrasi ve kalkinma hedeflerimize dogru bir kararlilik içerisindeyiz."

Türkiye'nin her alanda gelistigini ancak Izmir'in yerel yönetimden kaynakli olarak bu alanda yol kat edemedigini savunan Çankiri, söyle devam etti:

"Izmir yereline baktigimiz zaman büyük bir hizmet açigi var. Izmir Büyüksehir Belediyesi basta olmak üzere CHP'li ilçe belediyelerinde laf çok ama icraat yok. Izmir, CHP idaresinde 6. döneminde, artik tüm isleyisin rayina oturmasi gerekirken hizmette en uzak dönemine üzülerek sahitlik ediyoruz. Biz AK Teskilatlar sokak sokak, kapi kapi dolasarak vatandaslarimiza hizmetin nasil yapilmasi gerektigini anlatacagiz. 2024 seçimlerinde Izmirimizi gönül belediyeciligi olan AK Belediyecilikle tanistirip ülkemizin incisi haline getirecegiz insallah."

Kaynak: AA