5 Aydir Verdigi Yasam Mücadelesini Kaybeden Polis Memuru Son Yolculuguna Ugurlandi

Isparta’da geçirdigi trafik kazasi sonucu agir yaralanan ve 5 aydir yasam mücadelesi veren polis memuru Bahadir Dinç’in cenazesi memleketi Burdur’da topraga verildi.

5 Aydir Verdigi Yasam Mücadelesini Kaybeden Polis Memuru Son Yolculuguna Ugurlandi
Isparta Dost Pet Kavsagi’nda 23 Ocak’ta geçirdigi trafik kazasi sonucu agir yaralanan ve hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinan polis memuru Bahadir Dinç, 5 aylik yasam mücadelesinin ardindan ailesi, mesai arkadaslari ve yakinlari tarafindan son yolculuguna ugurlandi. Burdur Sultandere mezarliginda kilinan cenaze namazinin ardindan defnedilen Bahadir Dinç’in cenazesine Isparta Il Emniyet Metin Akay, mesai arkadaslari, ailesi ve yakinlari katildi.

Bahadir Dinç’in cenazesinin defnedilmesinin ardindan Isparta Il Emniyet Müdürü Metin Akay, acili aileye bas sagliginda bulundu. Daha sonra Akay, Bahadir Dinç’in annesine Türk Bayragi hediye etti. Törende sehidin annesi esi ve kiz kardesleri ayakta durmakta güçlük çekerken, annesi gözyaslarina hakim olamadi. Acili anne, “Kader böyleymis yavrum ne diyim? Çok ugrasti ama bu kadarmis kismeti daha ne diyim” dedi.

23 Ocak’ta meydana gelen kazada Isparta Il Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru Bahadir Dinç, kullandigi 32 AAZ 915 plakali motosikleti ile mesaiye giderken Mehmet U. yönetimindeki 15 EU 472 Plakali otomobille çarpisarak agir yaralanip hastanede tedavi altina alindi. Yaklasik 5 aydir tedavi gören Dinç, tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.
Kaynak: İHA