Multinet Up, Türkiye Müsteri Deneyimi Ödülleri'nde Iki Kategoride Ödül Kazandi

Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Özgür Yesilyurt Yüngül: 'Multinet Up'ta paydaslarimizin hayatini kolaylastirmaya yönelik gelistirdigimiz çözümleri inovatif bir perspektifle ve en yeni teknolojiler araciligi ile üretiyor, yeni nesil bir deneyim hedefliyoruz'.

Multinet Up, uluslararasi arenada 2008'den bu yana müsteri deneyimi yarismalari düzenleyen Awards International'in Türkiye’de bu sene ilkini organize ettigi Turkey CX Awards'ta "En Iyi Müsteri Deneyimi Stratejisi" kategorisinde gümüs ödülü, "Yilin Müsteri Deneyimi Lideri" kategorisinde ise altin ödülü almaya hak kazandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 18 farkli kategoride onlarca projenin yaristigi Türkiye Müsteri Deneyimi Ödülleri'nin finalleri ve ödül töreni Türkiye'den ve dünyadan müsteri deneyimi liderlerinin katilimiyla düzenlendi.

Markalarin müsteri odaklilik hedefiyle gerçeklestirdigi çalismalarin basarisinin ödüllendirildigi etkinlikte Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Özgür Yesilyurt Yüngül "Yilin Müsteri Deneyimi Lideri" seçildi. Deneyim yönetimini insan, teknoloji ve süreç boyutlariyla birlikte bütüncül bir yaklasimla yürüten Multinet Up, "En Iyi Müsteri Deneyimi Stratejisi" kategorisinde de gümüs ödülü almaya hak kazandi.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Multinet Up Müsteri Deneyimi Genel Müdür Yardimcisi Özgür Yesilyurt Yüngül, sunlari kaydetti:

"Multinet Up'ta paydaslarimizin hayatini kolaylastirmaya yönelik gelistirdigimiz çözümleri inovatif bir perspektifle ve en yeni teknolojiler araciligi ile üretiyor, yeni nesil bir deneyim hedefliyoruz. 'Mükemmel çalisan deneyimi, mükemmel müsteri deneyiminin ön kosuludur' mottosundan hareketle, deneyimin teknoloji ve süreç boyutlarini insan boyutuyla birlikte ele aliyoruz.

Degisimin, ancak içten disa dogru yükseldigi takdirde uzun soluklu ve etkili olacaginin bilinciyle 2017 yilinda organizasyon yapimizi yeniden sekillendirdik. IK, Proje ve Ürün Yönetimi, Müsteri Deneyimi ve Operasyonlari, Süreç ve Kalite Yönetimi departmanlarimizi Müsteri Deneyimi CXO çatisi altinda topladik. Kültürel dönüsümümüzü ise geleneksel liderlik anlayisindan her açidan farkli olan çevik liderlik modeliyle basardik."

Yüngül, yeniden yapilanma ve dönüsüm sürecinin ardindan hem çalisanlara hem de müsterilere sunduklari deneyimde dikkati çekici, ilerlemeler kaydettiklerini belirterek, sözlerini su sekilde sürdürdü:

"Örnegin, birkaç ay önce yaptigimiz anket sonuçlarina göre Multinet Up'ta çalisan memnuniyet oranimiz yüzde 95. Benzer sekilde, müsterilerimizle iletisimde oldugumuz yazili ve sözlü kanallardaki memnuniyet anket puanimiz beslik skor üzerinden 4,7 seviyesinde. Multinet Up'in bu basarilarinin Türkiye Müsteri Deneyimi Ödülleri'nin degerli jürisi tarafindan tescillenmesi bizim için çok gurur verici. Paydaslarimizla etkilesimde bulundugumuz her anin ayni kusursuz deneyimi sunmasi hedefiyle çalismaya devam edecegiz çünkü biliyoruz ki söz konusu deneyimse tamam bitti diyecegimiz bir varis noktasi yok."
Kaynak: AA