MHP Genel Sekreter Yardimcisi Osmanagaoglu, Tire'de Istisare Toplantisinda Konustu Açiklamasi

'Zillet ittifakini olusturan partilerin ve particiklerin gerçek kimlikleri ifsa olmustur. Zillet ittifakini ortaya çikaran gücün hangi mekanizma tarafindan yönlendirildigi ortaya çikmistir'

MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu, son dönemde yasanan gelismelerin muhalefetin durumunu ortaya çikardigini söyledi.

MHP Izmir Il Teskilatindan yapilan açiklamaya göre, MHP Izmir Milletvekilleri Tamer Osmanagaoglu ile Hasan Kalyoncu'nun katilimiyla Tire Toptepe'de istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Son dönemde yasananlarin Türkiye’de ve dünyada birçok maskeyi düsürdügünü kaydeden Osmanagaoglu, söyle dedi:

"Zillet ittifakini olusturan partilerin ve particiklerin gerçek kimlikleri ifsa olmustur. Zillet ittifakini ortaya çikaran gücün hangi mekanizma tarafindan yönlendirildigi ortaya çikmistir. Cumhur Ittifakinin güç kaybetmesi için yasa disi örgütlerle hedef birlikteliklerini eylem birlikteliklerine döndürecek kadar gözü dönenlerin kirli iliskileri, kimlerden medet umduklari, hangi devletin kuklaligina hazir olduklari her gün yeni bir örnekle karsimiza çikmistir. Degil Türkiye Cumhuriyeti Devletini, kendi partilerini bile yönetme beceri ve kabiliyetinden uzak olanlarin Türk milletine verebilecekleri hiçbir sey olmadigi bir kez daha açik olmustur."

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin duyurdugu "100 Yilda 100 Maddelik Anayasa Taslagi" konusuna da deginen Osmanagaoglu, çalismanin büyük önem tasidigini belirterek, söyle dedi:

"Her firsatta anayasa degisikliginden bahsedip Türk milletinin önüne hiçbir somut metin koyamayanlara inat Milliyetçi Hareket Partisi, 100 maddelik anayasa teklifini ana hatlariyla kamuoyu ile paylasmistir. Uzlasma kültürünün hakim olmasini ve Türk milletinin kültürel degerlerine uygun, devlet gelenekleriyle uyumlu, çagin gereklerini karsilayan yeni anayasa ihtiyacina cevap vermeyi milli bir vecibe olarak gören Milliyetçi Hareket Partisinin teklifi hepimizi gururlandirmis, büyük Türk milletini de umutlandirmistir. Cumhuriyetimizin 100. yilinda yeni bir anayasayi büyük Türk milletine kazandirmayi tarihi, tarihi ahlaki ve milli bir sorumluluk olarak gören partimizin anayasa teklifinin baslangiç kisminda yer alan 'Allah’in lütfu, kardeslik ruhu ve vatan sevgisiyle varlik bulmus biz Türk milleti' düsturu gelecegin lider ülke Türkiye’sinin de sifreleri olarak karsimizda durmaktadir."

MHP’nin Izmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ise yaptigi konusmada, Izmir'in düsmanin denize döküldügü bir kent oldugunu belirterek, Ülkücü Hareket'in daima nöbette oldugunu söyledi.

Fitnecilerin basarili olamayacagini aktaran Kalyoncu, "Türkiye ve Türklük düsmanlari neden MHP’ye saldiriyor? Çünkü MHP Türk milletinin ve Türk devletinin kalbidir. Bu kalbi her sart ve zeminde yasatacak olan da bizleriz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA