Kamyonun Metrelerce Sürükledigi Elektrikli Bisiklet Sürücünü Feci Sekilde Can Verdi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hafriyat kamyonunun fark etmeyerek altina alip sürükledigi elektrikli bisiklet sürücüsü feci sekilde hayatini kaybetti.

Kamyonun Metrelerce Sürükledigi Elektrikli Bisiklet Sürücünü Feci Sekilde Can Verdi


Kaza, saat 11.00 siralarinda Merkezefendi ilçesi Denizli - Izmir karauolu Akçesme Kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir insaat firmasina ait Sahin B. (51) yönetimindeki 20 GE 301 plakali hafriyat kamyonu, Akçesme Mahallesi Sehit Koçanoglu Caddesinden Izmir Bulvarina çikmak için kavsakta dönüs yaptigi esnada yaninda seyrederken fark etmedigi Fahri Dogan’in (66) kullandigi elektrikli bisiklete çarpti. Altina aldigi elektrikli bisikleti bir süre sürükleyen kamyon, çevredeki vatandaslarin ikazi üzerine kaza yaptiginin farkina vardi.

Kazaya ilk müdahaleyi diger sürücü ve çevredeki vatandaslar yapti. Durum hemen saglik ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri, Fahri Dogan’in hayatini kaybettigini belirledi. Savci ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardindan Dogan’in cansiz bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Kaza sebebiyle trafik bir süre tek seritten kontrollü olarak saglandi. Kazayla ilgili olarak sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA