Dügün Konvoyunda Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’nin Derince ilçesinde dügün konvoyunda seyir halinde olan otomobil ile hafif ticari aracin çarpismasi neticesinde meydana gelen kazada 4 kisi yaralandi.

Dügün Konvoyunda Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 Karayolu Derince Tüneli girisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan dügün konvoyundaki Serafettin P. idaresindeki 41 UA 012 plakali Renault marka otomobil, Zülfü P. yönetimindeki 14 KM 231 plakali Peugeot marka hafif ticari araç ile çarpisti. Kazaya karisan konvoydaki araçlar, ayni istikamette seyir halinde olan Nejat Çaglayan idaresindeki 34 JL 1009 plakali otomobile çarparak durabildi. Kazada araçlarda bulunan 4 kisi yaralandi.

Kazayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa süre sonra olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan yaralilar çevredeki hastanelere kaldirildi. Kazaya karisan araçlar çekici yardimi ile kaldirildi. Kazada yaralanmadan kurtulan vatandaslar ise panik yasadi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA