8 Belediye Baskani Ve 4 Milletvekili Isparta'da Gül Topladi

AK Parti Il Belediye Baskanlari toplantisi için Isparta’da bulunan baskanlar ve milletvekilleri gül hasadina katildi. AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligi Il Belediye Baskanlari 2. Degerlendirme ve Istisare Toplantisi Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in ev sahipliginde gerçeklestirildi. 8 belediye baskani ve Yerel Yönetimler Baskanligi Bölge Sorumlusu 4 milletvekilinin katildigi istisare toplantisi öncesi, gül bahçelerinde gül toplandi, gül müzesi ziyareti yapildi, gül fabrikasinda gülün tarladan, yaga dönüsümü asamalari takip edildi.

8 Belediye Baskani Ve 4 Milletvekili Isparta'da Gül Topladi
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in ev sahipliginde Güneykent Beldesinde gerçeklestirilen etkinlige, Agri Belediye Baskani Savci Sayan, Bitlis Belediye Baskani Nesrullah Tanglay, Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ile Yerel Yönetimler Baskanligi Bölge Sorumlusu Baskan Yardimcilari Bilecik Milletvekili Selim Yagci, Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, 24-25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar, 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayse Sula Köseoglu ile esleri katildi.

Güneykent Beldesinde gül bahçelerinde gül toplayan milletvekilleri ve belediye baskanlari, güller diyari Isparta’da bulunmaktan dolayi duyduklari memnuniyetlerini dile getirirken, böyle bir etkinlige ev sahipligi yapmasinda dolayi Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e tesekkür etti. Misafirler gül bahçelerinin ardindan Güneykent Müze’yi, ardindan da Güneykent Gülyagi Fabrikasini ziyaret ederek, gülün tarladan, fabrikada gülsuyu ve gülyagi çikarilmasi yolculuguna tanik oldular.

Belediye Baskanlari ve milletvekilleri, Isparta’da bulunmaktan ve gül bahçelerinde olmaktan dolayi duyduklari memnuniyetlerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA