Malatya'da 'Merkezim Her Yerde Projesi' Kapsaminda Sportif Etkinlikler Düzenlendi

Malatya'nin Kale ilçesinde "Merkezim Her Yerde Projesi" kapsaminda futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton gibi çesitli etkinlikler düzenlendi.

Kale Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü, Malatya Beydagi Gençlik Merkezi ve Kale Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'nün isbirligiyle "Merkezim Her Yerde Projesi" kapsaminda gönüllü gençler, ögrencilerle bulustu.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsaminda gerçeklesen etkinlikte ögrenciler, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, matrak, geleneksel okçuluk gibi sportif faaliyetlerin yansira satranç, mangala, ebru, yüz boyama, sokak oyunlari gibi sosyal ve kültürel etkinlikler yapildi.

Gönüllü gençler daha sonra Sosyal Uyum ve Gençlik Katilim Projesi kapsaminda, ilçede egitim gören Suriyeli ögrenciler ile sosyal uyum faaliyetleri, egitsel ve kültürel faaliyetler gerçeklestirdi.

Kale Kaymakami Abdulselam Biçak, etkinliklerin ardindan yaptigi konusmada, ögrencilerin eglenirken ögrenme firsati buldugunu belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Programa Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Celal Genç, Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Mustafa Akkaya, Beydagi Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca, okul idarecileri, ögretmenler, veliler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: AA