ESOGÜ Hippoterapi Arastirma Ve Uygulama Merkezi'ne Ödül

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hippoterapi Arastirma ve Uygulama Merkezi, dünya hippoterapi federasyonlarinin semsiye kurulusu tarafindan düzenlenen Uluslararasi HETI 2021 Seul Kongresinde ödül almaya layik görüldü.

ESOGÜ Hippoterapi Arastirma Ve Uygulama Merkezi'ne Ödül
ESOGÜ geçen yil Avrupa Birligi tarafindan kabul edilen ‘Let’s Develop Networks and Create Opportunities for Hippotherapy’ isimli proje faaliyetleri kapsaminda basvurdugu; dünya hippoterapi federasyonlarinin semsiye kurulusu tarafindan düzenlenen Uluslararasi HETI 2021 Seul Kongresinde ödül almaya layik görüldü.

‘Special Poster Awards’ kategorisindeki ödül programi çevrim içi ortamda Seul’de düzenlenen törende gerçeklesti. Hippoterapi Türkiye projesi ile ESOGÜ Meselik Kampüsü yerleskesinde olusturulan hippoterapi uygulama kliniginde ESOGÜ Tip Fakültesi ve Eskisehir Il Saglik Müdürlügü is birliginde akademik arastirma ve klinik terapiler gerçeklestirilerek hippoterapi agi olusturulmakta, hippoterapi uygulayicilari için egitim materyalleri ve egitim programlari düzenlenmektedir.
Kaynak: İHA