Yüz Yüze Egitimde Katilimin Yüksek Olmasi Velilere Verilen Güvenle Saglandi

Yüz yüze egitimin basladigi haftada Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Zümrütevler Ortaokulunda incelemelerde bulunarak; “Okullarimizda yüz yüze egitimin baslamasiyla ögrencilerimizle okullarimiz adeta tekrar çiçek açti. Velilerimize çocuklarini gönül rahatligiyla ögretmenlerine emanet ettikleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Yüz Yüze Egitimde Katilimin Yüksek Olmasi Velilere Verilen Güvenle Saglandi


Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici’nin ziyaretine Pamukkale Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Çimen, Okul Müdürü Mehmet Vaybil, Okul Aile Birligi Baskani ve üyeleri, Zümrütevler Mahallesi Muhtari ve ögretmenler eslik etti. Zümrütevler Ortaokulu idarecileri ve okul aile birligi, salgin döneminde ögrencilerinden uzak geçen süreçte okulda ögrencileri için yeni ortamlar hazirladilar. Denizli Il Milli Egitim Müdürlügü olarak korona virüs tedbirlerinin en ince ayrintisina kadar okullarimizda uygulandigini belirten Müdür Ekici; “Okullarimizda yüz yüze egitimin baslamasiyla ögrencilerimizle okullarimiz adeta tekrar çiçek açti. Zümrütevler Ortaokulumuzda siniflari gezerken karsilastigimiz manzarada gördük ki, ögrencilerimiz okullarina kavusmanin heyecani içerisinde okullarina geliyorlar. Egitimciler olarak ögrencilerimizi okullarimizda görmenin mutlulugunu yasiyoruz. Denizli’de yüz yüze egitime katilimin yüksek olmasindaki büyük etkenlerden biri de, idarecilerimiz ve ögretmenlerimizin salgin sürecinde adeta kenetlenerek ögrencilerimizin yanlarinda olmalari ve velilerimize güven vermeleridir. Velilerimize çocuklarini gönül rahatligiyla ögretmenlerine emanet ettikleri için tesekkür ediyorum. Siniflarin sosyal mesafeye göre düzenlenmesi, dezenfektan, maske, fiziki ve sosyal yeterlilikler konularinda azami bir sekilde özen göstererek, ögrencilerimizin saglikli ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir sekilde egitim almalarini saglayan tüm ögretmen ve okul yöneticilerimize de tesekkür ediyorum” dedi.



“Bu halkalar ne kadar güçlü ise basari da o kadar büyüktür”

Müdür Ekici, Zümrütevler Ortaokulu idarecileri ve okul aile birligi, ziyaretin devaminda, salgin döneminde ögrencilerinden uzakta geçen süreçte ögrenciler için hayirsever katkilari ile hayata geçirilen 18+1 bilgisayarli bilisim laboratuvarini, müzik atölyesini ve okul kütüphanesi ile okul bahçesine yaptirilan çesmeyi inceledi. Denizli egitimine hayirsever katkisinin geçmisten günümüze öneminin büyük oldugunu belirten Ekici; “Hayirseverlerimizin maddi ve manevi gücünü hep arkamizda hissettik. Bugün salgin sürecinde okulumuza hayirseverlerimizin kazandirdiklarini görmek bizleri çok mutlu etti. Zümrütevler ortaokulumuz salgin sürecini iyi yöneterek egitim alanlarina çok önemli yenilikler ekledi. Buradan tüm hayirseverlerimize sonsuz sükranlarimizi sunuyorum. Egitimde basari varsa, bu, ögrencisinden ögretmenine, velisine, idarecisine, egitimin paydaslarina, sivil toplum kuruluslarina ve hayirseverlerine kadar uzanan bir zincirin halkasidir. Bu halkalar ne kadar güçlü ise basari da o kadar büyüktür” diye konustu.



“Ögretmenlerimizin emekleri çok büyük”

Son olarak ögretmenler odasinda okul ögretmenleri ile bulusan Müdür Ekici; “Siniflarimiz adeta salgin süreci öncesinde oldugu gibi ögrencilerimizle dolu dolu. Bu güzel ortamin olusmasi sizlerin eseridir. Bir yildan fazladir süre gelen salginda hep ögrencilerimizin yaninda oldunuz. Ögretmenlerimizin emekleri çok büyük. Sizlere de tekrar tesekkür ediyorum. Zümrütevler Ortaokulumuzda idarecisinden, ögretmenine, ögrencisinden velisine, muhtarindan okul aile birligine kadar güzel bir dayanisma ve aile ortami var. Böylesine güzel egitim yuvalarini görmek gelecegimiz ve çocuklarimiz adina bizleri çok mutlu ediyor. Gelecegimiz emin ellerde" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA