Kars Barosu Hayatini Kaybeden Avunca'yi Andi

Kagizman’da kesfe giderken geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden avukat Metin Avunca, için meslektaslari Kars Adliye Sarayi önünde bir araya geldi.

Kars Barosu Hayatini Kaybeden Avunca'yi Andi
Kars’in Kagizman ilçesine bagli Karagüney köyüne kesfe gitmek üzere seyir halindeki askeri aracin sarampole yuvarlanmasi sonucu hayatini kaybeden Avukat Metin Avunca ve Avunca ile birlikte hayatini kaybedenler bir kez daha anildi.

Adliye Sarayi önünde açiklamada bulunan Kars Baro Baskani Fettah Çapkurt, “Bugün Kars Barosu olarak bizim için çok büyük bir kayip vesilesiyle bir aradayiz. 8 Haziran günü avukatlik mesleginin ifasi için yapilan kesif dönüsünde elim bir kaza sonucu aramizdan ayrilan kiymetli meslektasimiz Avukat Metin Avunca’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yasiyoruz” dedi.

Çapkurt, “Her ölüm büyük bir acidir, büyük bir kayiptir. Ancak henüz gençliginin ve mesleginin baharinda olan kiymetli meslektasimiz Avukat Metin Avunca’nin görevini ifa ederken, talihsiz bir kaza sonucu vefat etmis olmasi bizler için tarifi imkansiz ve unutulmayacak bir acidir. Avukat Metin Avunca ölümü göze alarak adaletin pesinden gidecek kadar cesaretli, dürüst, ilkeli ve meslegine bagli meslektasimizdi. Kars Barosu ailesinin bir ferdini kaybetmenin derin acisini yasamaktadir” diye konustu.

Yapilan açiklamanin ardindan avukatlar daha sonra Adliye Sarayi’na geçti.
Kaynak: İHA