Izmir'de Bos Araziye Uçan Otomobilin Sesini Duyan Vatandaslar Açiklamasi 'Arkadaki Bina Yikildi Sandik'

Izmir’in Konak ilçesinde henüz sürücüsü tespit edilemeyen otomobil bos araziye uçtu. Kazada 2 kisi yaralanirken, olay yerinden kaçtigi ileri sürülen sürücüyü belirleme çalismalarinin devam ettigi ögrenildi.

Izmir'de Bos Araziye Uçan Otomobilin Sesini Duyan Vatandaslar Açiklamasi 'Arkadaki Bina Yikildi Sandik'
Kaza, dün aksam saat 21.00 siralarinda Turgut Reis Mahallesi Halil Halil Rifat Pasa Caddesi üzerinde meydana geldi. 35 DD 4863 plakali Renault marka otomobil henüz tespit edilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu metrelerce yükseklikten bos araziye uçtu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese polis, saglik ve 110 ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle araçta sikisan F.C.O (26) ve Ö.D (32) 110 AKS ekiplerince bulunduklari yerden çikarilarak düstükleri bos arazinin yanindaki binanin zemin katindan çikarilip saglik ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alinan yaralilar çevredeki hastanelere kaldirilirken, araç sürücüsünün ise olay yerinden kaçtigi ileri sürüldü.

“Arkadaki binanin yikildigini sandik”

Kazanin oldugu arsanin bitisigindeki binada yasayan ve o sirada ailecek evde olduklarini söyleyen Gökhan Sayar, “Çok büyük bir ses duyduk. Arkadaki binanin yikildigini sandik. Çiktik baktik ve araç burada duruyor içerisinde ise iki kisi vardi. Durumlari iyiydi ama çokta kendilerinde degillerdi. Yetkililer geldi ve araçtan yaralilari sag salim çikardilar” dedi.

Öte yandan, ekipler tarafindan olay yerinden kaçtigi ileri sürülen aracin sürücüsünü tespit etme çalismalari sürerken, kazayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA