Ilk Dogum Günü Pastasini 81 Yasinda Hastanede Kesti

Adiyaman’da hastanede ameliyat olan 81 yasindaki Murat Karaaslan, ilk dogum günü pastasini hastane yönetiminin yaptigi sürpriz ile kesti.

Ilk Dogum Günü Pastasini 81 Yasinda Hastanede Kesti
Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde kalp piline bagli kablolarin çikartilmasi için ameliyata alinan Murat Karaaslan’in operasyonu basarili bir sekilde geçeklestirildi. Ameliyat sonrasinda kardiyoloji servisinde tedavisi süren Murat Karaaslan, saglik personellerine dogum günü oldugunu söyleyince hastane yönetimi de sürpriz yapti. Ilk esinden 9, ikinci esinden 2 çocugu olan 81 yasindaki Murat Karaaslan, bugüne kadar kimsenin kendisinin dogum gününü kutlamadigini söyledi.



Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Dogan beraberinde Idari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Turan ile birlikte dogum günü pastasi ile birlikte hastanin odasina girdi. Dogum günü pastasini görünce saskinligini gizleyemeyen Murat Karaaslan, hastane yönetimine ve saglik çalisanlarina tesekkür ederek, “Cenab-i Allah devletimizden razi olsun” dedi.

Bashekim ve beraberindekiler ile birlikte pastanin mumlarini alkislar esliginde üfleyen Murat Karaaslan, bugüne kadar hiç dogum gününün kutlanmadigini söyledi.

Ilk esi öldükten sonra ikinci esiyle evlenen ve 11 çocugu bulunan Murat Karaaslan, “Bugüne kadar hiç dogum günü pastasi kesmedim. Hastane yönetimi bana sürpriz yapti, Allah onlardan ve devletimizden razi olsun” dedi.

Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Dogan, “Murat amcayi rahatsizligi nedeniyle hastanede takip ediyoruz. Bugün dogum günüymüs. Kendisine sürpriz yapmak için ziyaret ettik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA