Giresun'da 23 Nisan'da Evlerini Türk Bayraklariyla Donatan Bin Çocuga Hediye Verildi

Giresun Valiligince düzenlenen etkinlikte, 23 Nisan'da evlerini Türk bayraklariyla donatan bin çocuga hediye dagitildi.

Vali Enver Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami'nda sosyal medya hesabindan, "Resmini yap, balkonunu, camlarini, evini süsle, bayraklarla donat her tarafi, sarkini söyle, çek gönder" etkinligi düzenlediklerini duyurdu.

Vali Ünlü'nün duyurusu üzerine çok sayida çocuk etkinlige katilarak belirtilenleri yapti ve görsellerini, sosyal medyada Giresun Valiligi ve Ünlü'nün hesaplarini etiketleyerek paylasti.

Daha sonra Valilik görevlileri, ailelere tek tek ulasarak çocuklarin adres ve bilgilerini aldi. Valilik koordinesinde olusturulan ekipler, 23 Nisan'dan bu yana evlerine gittikleri çocuklara satranç takimi, oyuncak ve kitaplardan olusan hediyeleri dagitti.

Hediye verilen Çagatay Senel'in babasi Burak Senel, AA muhabirine, etkinlige sosyal medyadan haberdar olarak katildiklarini ve video çektiklerini söyledi.

Bir süre sonra kendilerine hediye geldigini kaydeden Senel, "Oglumuzun çok sevecegi oyuncak bir helikopter hediye geldi, çok mutlu oldu. Oglumuz helikopteri çok sever, bu kadar denk gelirdi, çok sevindi yani." dedi.

Anne Meryem Nur Senel de çocuklari sevindirmenin her zaman çok güzel bir davranis oldugunu dile getirerek, Vali Ünlü'ye tesekkür etti.

Çocuklari hediye alan anne Aysegül Atalay ise hediyeler için çok memnun olduklarini vurgulayarak, "Benim kizim siir okumustu, evi süsleyerek video paylasmisti. Hediyelerin gelmesi için heyecanla beklediler. Vali Ünlü'ye çok tesekkür ederiz." diye konustu.

Kaynak: AA