Düzce Belediyesinden Tutuklu Ve Hükümlülere Kitap Destegi

Düzce Belediyesi, Ceza Infaz Kurumlarinda kalan hükümlü ve tutuklularin okuma aliskanligi kazanmalarini saglamak amaciyla baslatilan kampanyaya 681 kitap bagislayarak destek verdi.

Düzce Belediyesinden Tutuklu Ve Hükümlülere Kitap Destegi
Düzce Belediyesi, Düzce Cumhuriyet Bassavciliginin baslatmis oldugu "Ceza Infaz Kurumu Yerleskelerinde Kütüphane Kurulmasina Iliskin Is Birligi Protokolü" kapsamindaki kitap kampanyasina 681 kitap ile destek verdi. Kampanya ile ceza infaz kurumlarinda kalan hükümlü ve tutuklularin okuma aliskanligi kazanmalarinin saglanmasi hedefleniyor.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Düzce Cumhuriyet Bassavciliginca baslatilan kampanyanin önemine deginerek; “Kitap insanin ufkunu açan en önemli etkenlerden biridir. Kitap okumak, yeni bilgiler ögrenmek ve kaliteli zaman geçirmenin disinda zekayi ve düsünme yetilerini gelistirdigi kanitlanmistir. Biz de Düzce Belediyesi olarak ceza infaz kurumlarinda kalan tutuklu ve hükümlü vatandaslarimiz için baslatilan bu kampanyaya elimizden geldigince destek olmaya çalistik. Kampanyada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Özlü, Düzce Belediyesi olarak kampanyaya ilk etapta 681 kitap ile destek verildigini söyledi.

Kaynak: İHA