Çigli'de Büyük Temizlik Açiklamasi 3 Bin Ton Moloz Ve 13 Ton Ambalaj Atigi Toplandi

Çigli Belediyesi tarafindan, 5-7 Haziran tarihleri arasinda gerçeklestirilen çevre temizligi çalismalarinin bilançosu açiklandi.

Çigli'de Büyük Temizlik Açiklamasi 3 Bin Ton Moloz Ve 13 Ton Ambalaj Atigi Toplandi
5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsaminda, 295 personel ve 66 hizmet araciyla kent genelinde gerçeklestirilen temizlik çalismalari sonucunda, 3 bin 174 ton moloz ve 13 ton ambalaj atigi (kagit, karton, metal, plastik) toplandi. Üç gün boyunca devam eden çalismalarda, Izmir Büyüksehir Belediyesi hizmet araçlari 107, Çigli Belediyesi hizmet araçlari 85 sefer yapti.

Baskan Gümrükçü: "Hep birlikte koruyacagiz"

Çevre temizligi konusunda farkindalik olusturacak uygulamalari hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade eden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Izmir Büyüksehir Belediyemiz ile 3 gün süren genis kapsamli bir temizlik çalismasi yaptik. Sokaklari, caddeleri, kaldirimlari, parklari ve bos arazileri dip bucak temizledik. Tonlarca moloz ve ambalaj atigi topladik. Çevre hassasiyetiyle güzel Izmir’imizin gelecegini korumak adina gece gündüz çalisan Baskanimiz Tunç Soyer’e ve emekçi arkadaslarimiza çalismalarimiza sagladiklari katkilardan dolayi tesekkür ediyorum. Çigli Belediyesi olarak, vatandaslarimiza saglikli yasam alanlari sunmak ve gelecek nesillere yasanabilir bir Çigli birakmak için çevre dostu belediyecilik anlayisiyla çalismaya devam edecegiz. Yasam alanlarimizin yani sira tehlike altindaki yesil alanlarimizi, ormanlarimizi, denizlerimizi, deltalarimizi ve diger dogal kaynaklarimizi hep birlikte korumaliyiz. Bu konuda, yerelde ve genelde her türlü is birligine haziriz” dedi.

Kaynak: İHA