Haber Arşivi

Bayraktar TB2 Google'da en çok Ermenistan'dan aratılmış! Dikkat çeken istatistik

Türkiye'nin bölgesel güç olmasının en büyük etkenlerden olan İHA ve SİHA'lar, müttefiklerimizin de gücüne güç kattı. Türkiye'nin silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2'yi en çok Ermeniler merak etti. Azerbaycan ile Ermenistan arasında çıkan gerilimde Azerbaycan'ın Ermenileri dize getirmesinde büyük faktör oynayan Bayraktar TB2, Google'da son 1 yılda en çok Ermenistan'dan aratıldı. Sıralamada Yunanistan'ın yeri dikkat çekerken, aramaların arttığı dönem gözlerden kaçmadı. İşte haberin detayları...

1 Mayıs 2021 Cumartesi   13:16:01

Hindistan'da putları kırmaya başladılar!

Koronavirüs salgını nedeniyle Hindistan'da dram yaşanıyor. Bazı insanlar, kendilerini koronavirüsten korumadığı gerekçesiyle putları kırmaya başladı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   12:14:47

Hollanda’da maskesiz, mesafesiz kutlama!

Her yıl 27 Nisan’da yapılan King of Orange kutlamaları, koronavirüs tedbirlerine rağmen yapıldı. Kutlamada gençlerin, maske ve mesafe olmadan dans ettikleri görüldü.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   12:12:03

Japonya'da deprem!

Japonya'nın kuzeydoğusundaki Miyagi eyaleti açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   12:09:51

Kabus geri döndü' Belirtileri koronavirüse benziyor...

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökçe Gayretli Aydın, Kırım Kongo Kanaalı Ateşi belirtilerinin Covid-19'a benzediğini belirterek, "Ateşli hastalıklarda öncelikle insanın aklına Covid-19 geliyor ama kene temasını da mutlaka sorgulamak gerekiyor” dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   12:02:21

Şehidin son sözleri yürekleri dağladı: Şehit olmanın acısı karınca ısırığına benzer

Irak’ın kuzeyine düzenlenen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda şehit düşen Müslüm Toprak’ın şehit düşmeden saatler önce ailesiyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesindeki "Sizden birinizi karınca ısırdığı zaman ne kadar acı duyarsa ’şehit’ olan kimsede ölüm acısını da o kadar duyar’’ sözleri yürekleri dağladı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   11:52:26

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tam kapanma açıklaması: Önce sabır, sonra bayram...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Soylu, burada 17 günlük tam kapanmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, tam kapanma sürecindeki tezvirat ve yalanlara ateş püskürdü, "Yapmayın artık ya..." dedi. Bakan Soylu, vatandaşların tedbirlere uymasını istedi, "Önce sabır, sonra bayram..." ifadelerini kullandı. Soylu, bir yakın arkadaşını dün koronavirüsten kaybettiğini de söyledi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   11:46:14

Akıncı'dan büyük başarı: Bayraktar 'sabaha kadar tamamladık' diyerek duyurdu

Milli teknoloji ile üretilen insansız hava aracı Akıncı gece eğitimlerine başladı. Dün gece sahura kadar 65 sorti gerçekleştiren Akıncı'nın eğitim görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "Ülkemiz ve insanlık için emek veren, gönül veren, dirsek çürüten, alın teri döken herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   11:41:50

Millet İttifakı'nda Ermeni soykırımı krizi büyüyor! 'Alçak PKK'ya karşılık HDP'li vekil Yavuz Ağıralioğlu'na 'it' dedi

İYİ Parti ve HDP'nin bir arada bulunduğu Millet İttifakı'nda HDP'nin Ermeni soykırımı iftirasına başvurmasıyla başlayan kriz büyüyor. İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu HDP'ye "Önce PKK denilen alçaklıkla yüzleşeceksiniz!" diyerek tepki gösterirken HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu ise "Yavuz it havlamış yine" diyerek sert bir karşılık verdi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   10:45:14

CHP yandaşı Halk TV'nin sunucusu Şeyda Taluk'tan 4 bin kişiye akla ziyan dava! Amacı tazminat koparmak

AK Parti seçmenine hakaret ederek tepki çeken Halk TV sunucusu, kendisini eleştirenlerden şikâyetçi oldu. Yapılan şikâyet üzerine yaklaşık 4 bin soruşturma açıldığı tespit edildi. Taluk, "Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti'nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen" demişti. Toplumu ayrıştıran sözleri nedeniyle Taluk'un yargılanması gerekirken, kendilerine suçlu muamelesi yapıldığını dile getirdi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   10:11:42

CHP'li belediyede büyük skandal! Belediye Başkanı, belediyeyi icraya verdi

CHP’li Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin sahibi olduğu hukuk bürosunun, Atakum Belediyesi’ni icraya verdiği ortaya çıktı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Cemil Deveci. Siz Atakum’a hizmet etmek için mi, yoksa uğrattığınız kamu zararlarıyla, ofisiniz dahil birilerini zengin etmek için mi başkan oldunuz? Plan tıkır tıkır işliyor...Belediye, borcu icra üzerinden ödeyecek, hukuk bürosu kazanacak, başkan Cemil Deveci’nin mağdur edebiyatı yapacağı yeni bir icra dosyası daha oluşmuş olacak.” dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   09:56:29

Resmi Gazete'de yayımlandı! Kripto para piyasasına yeni düzenleme

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte kripto para piyasasına yeni düzenleme getirildi. Bu kapsamda, suç gelirlerinin aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesine dair tedbirler hakkındaki yönetmeliğe “Kripto varlık ve hizmet sağlayıcılar” ibaresi eklendi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   09:47:11

AK Parti'den 19 maddelik kanun teklifi

AK Parti, İcra ve İflas Kanunu'nda önemli düzenlemeler içeren 19 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Teklife göre, iflas idare memurları, bilirkişilik bölge kurulları tarafından oluşturulan iflas idare memurları listesinden seçilecek. Bu şekilde seçilen memurlardan birinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir, birinin ise hukukçu olması zorunlu olacak.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   09:44:50

1 Mayıs provokasyonu: Taksim'e yürümek isteyen grup polis tarafından gözaltına alındı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e yürümek isteyen gruplar gözaltına alındı. Polisin Taksim ve çevresinde önlemleri sürüyor.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   09:34:51

CHP'li belediyeden 3 milyarlık metro skandalı!

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kamu İhale Kurumu'nun iki ay önce iptal ettiği metro ihalesinin maliyetini 790 milyon lira artırıp tekrar ihaleye çıkardı. Maliyet artmasına rağmen projedeki istasyon sayısı 25'ten 11'e inerken, metro hattı da 6 kilometre kısaldı. Daha önce düşük tutarlı ihaleler bile canlı yayınlanıp halka duyurulurken, bu ihalenin kamudan gizli ve olağanüstü durumlar için kullanılan 21 B maddesiyle yapılması dikkat çekti.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   09:14:37

Osman Gökçek gözler önüne serdi: İmamoğlu'nun taksici zulmü!

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında İBB Başkanı CHP'li İmamoğlu'nun taksicilere yaptığı büyük zulmü gözler önüne serdi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   01:03:53

 1  2