Haber Arşivi

Bakan Soylu noktayı koydu: Anayasaya aykırı değil

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelge hakkında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, genelgenin anayasa'ya aykırı olmadığını söyledi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   23:48:29

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Irak sınırında

Gelen son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, incelemelerde bulunmak üzere Pençe-Şimşek operasyonunun sevk ve idare edildiği Şırnak'a geldi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   23:09:50

Beşiktaş - Hatayspor CANLI ANLATIM

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş, sahasında Atakaş Hatayspor'u ağırlıyor. Hakem Ali Palabıyık yönetiminde Vodafone Park'ta oynanan mücadelede iki takımda da hedef mutlak galibiyet.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   21:37:01

TFF'den Beşiktaş'a red!

Beşiktaş, Hatayspor'un maçtan önce koronavirüs testinden geçmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Ancak TFF, Beşiktaş'ın talebini kabul etmedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   21:33:59

Bakan Soylu'dan Samsunspor Başkanı'na suç duyurusu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   21:15:56

Başkan Erdoğan açıklama yapıyor

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tuzla'da bir fabrikada işçilerle katıldığı iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarı döneminde 1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma Günü olarak ilan edildiğini belirten Başkan Erdoğan, "İşçilerin alın terini sömürmek isteyenlere izin vermeyeceğiz." dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   21:11:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı ve Sözleşmeli Er Müslüm Toprak'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   21:09:21

Muhalif yandaş Mine Kırıkkanat itiraf etti: Eksiliyoruz

Muhalefetin muhalefet yapamadığını söyleyen Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, her geçen gün eksildiklerini itiraf etti.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   20:59:09

İçişleri Bakan Yardımcısı, Türk Tabipleri Birliği’nin sağlıkçılara ceza kesildiğini iddiasını yalanladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, "Türk Tabipler Birliği dezenformasyon yapmaktadır. Sağlık çalışanlarımız sokağa çıkma kısıtlamalarından muaftırlar. Sadece kimlik kartlarını ibraz etmelerinin yeterli olduğu konusunda kolluk birimlerine talimat verileli 3 gün oldu" dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   20:46:27

Fransa yangın yeri! 1 Mayıs gösterilerinde Paris sokakları karıştı

Fransa'da 1 Mayıs gösterilerinde tansiyon yükseldi. Başkent Paris'te binlerce kişi koronavirüs kısıtlamalarına rağmen sokaklara indi. Polise taş ve havai fişek atan göstericilere güvenlik güçleri müdahale etti.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   20:05:25

Sağlık Bakanlığı 1 Mayıs 2021 koronavirüs vaka ve vefat tablosunu paylaştı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı 1 Mayıs 2021 koronavirüs vaka ve vefat sayılarını içeren Kovid-19 tablosunu paylaştı. Son 24 saatte 242 bin 194 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 817 kişinin testi pozitif çıktı, 373 kişi hayatını kaybetti.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   19:40:02

Ümit Özat, Muharrem İnce'nin A takımına katıldı

Muharrem İnce, kuracağı partide eski futbolcu Ümit Özat'ı A takımına kattı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   18:47:56

İmamoğlu'ndan 1 Mayıs'ta skandal hareket!

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda, kendi görüşünü savunan bir çalışanı işten çıkardı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   18:37:42

Sınırda askeri hareketlilik!

Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek ile Eren 13-Cudi-Besta operasyonlarının sürdüğü Şırnak'ta, hem havadan hem karadan askeri hareketlilik yaşanıyor. Gece boyunca helikopter hareketliliğinin olduğu Şırnak'ta gündüz ise sınır hattına özel birlikler sevk edildi. Diyarbakır'dan kalkan savaş uçaklarıyla da terör hedefleri, yerle bir ediliyor.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   17:44:38

Adım adım Kanal İstanbul

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi’nin temelinin yaz aylarında atılacağını ifade ederek, bakanlık olarak tüm planlamaları yaptıklarını söyledi. Bakan Kurum, "Bu planlamalar çerçevesinde gerek çevre düzeni planı, gerek 5001 ölçekli uygulama imar planını onayladık ve askıya çıktık. 19 yıldır hep eser üreterek, milletimize hizmet ederek bugünlere geldik. Gelen itirazları değerlendiriyoruz. Her türlü itiraz karşısında düzeltilmesi gerekenleri düzeltmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla Kanal İstanbul projesini yürüteceğiz" dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   16:53:09

Başkan Erdoğan'dan işçilere sürpriz selam

Tam kapanmayı İstanbul'da geçiren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'dan Küplüce'ye geçerken yol üzerindeki kentsel dönüşüm alanında aracını durdurdu. Erdoğan, buradaki işçilere selam verdikten sonra Vahdettin Köşkü'ne doğru yola devam etti.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   16:31:28

Özel birlikler sınırda! Hem havada hem karada askeri hareketlilik

'Pençe-Yıldırım' ve 'Pençe-Şimşek' ile 'Eren 13-Cudi-Besta' operasyonlarının sürdüğü Şırnak'ta, hem havadan hem karadan askeri hareketlilik yaşanıyor. Gece boyunca helikopter hareketliliğinin olduğu Şırnak'ta gündüz ise sınır hattına özel birlikler sevk edildi. Diyarbakır'dan kalkan savaş uçaklarıyla da terör hedefleri, yerle bir ediliyor.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   16:18:50

Alman basınında panik manşetleri! 'Erdoğan etkisini artırıyor'

Türklere ve Müslümanlara yönelik ayrımcılığın her geçen gün arttığı Almanya, ırkçı söylemlerini bu kez de ana akım medyası üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Geçtiğimiz günlerde başta Almanya’dan olmak üzere Avrupa'daki bazı Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabul eden Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu görüşmeleri, Alman basınında geniş yankı buldu. Görüşmeleri manşete taşıyan Die Welt, Ankara’nın Almanya’daki etkisinin giderek arttığını duyurarak yaşanan paniği sayfalarına taşıdı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   16:16:31

İMF açıkladı! Türkiye devleri geride bıraktı

IMF Mali İzleme Raporu'na göre, salgın sürecinde Türkiye, G20'nin yükselen ekonomileri arasında GSYH’sine oranla en fazla likidite desteği sağlayan ülke oldu. Türkiye’nin likit destek oranı GSYH’sinin yüzde 9,4’ü oranında olurken, aynı kategorideki ülkeler arasında Türkiye’ye en fazla yaklaşan ülke yüzde 6,2 ile Brezilya oldu. Çin yüzde 1,3, Rusya yüzde 1,5’te kaldı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   15:34:05

CHP'li İBB’nin sorumluluğundaki 978 at kayıp: Sonuna kadar takipçisi olacağız

İBB tarafından satın alınan fayton atlarının kayıp olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay basın açıklaması yaptı. Altunay yaptığı açıklamada, "İBB’nin ihmalleri nedeniyle 978 at kayıp. Biz bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız.” dedi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   15:18:25

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 1 Mayıs paylaşımı: Alın teriyle elde edilmiş kazanç hem helal hem de kutsaldır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   15:09:55

Fransa'dan sonra şimdi de Almanya! Emekli askerlerden darbe planı

Fransa'da emekli generallerin de bulunduğu binlerce askerin imzaladığı ve Macron'a "iç savaş" uyarısının yapıldığı e-bildiri tartışılırken, bir haber de Almanya'dan geldi. Almanya'da binlerce emekli askerin Telegram üzerinden bir araya gelerek Berlin'de darbe planladıkları ortaya çıktı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   14:59:14

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı'nın annesinin sözleri boğazları düğümledi: Onun yerine seni göndereceğim

Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı, Adana’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesinin cenazedeki sözleri boğazları düğümledi.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   14:34:46

Kritik uyarı: Bunaltıcı sıcaklar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili önemli uyarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak yapılan değerlendirmelere göre, yeni tip koronavirüs pandemisi sürecinde tam kapanmaya giren Türkiye sıcak hava dalgasının etkisine giriyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana Akdeniz'de artan sıcaklar Marmara Bölgesi'ne de gelmeye başlıyor. Peki, bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte il il 1 Mayıs hava durumu raporu.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   14:26:42

Suriye sınırında 250 metrelik tünel! Türkiye'ye buradan sızacaklardı...

Suriye'den, Türkiye'ye sızmak için kazılmış tünel Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dikkati sayesinde fark edildi. Tünelin içinde hilti, el arabası, kazma, kürek ve akü bulundu. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerce kazıldığı değerlendirilen tünelin fotoğraflarını paylaştı.

1 Mayıs 2021 Cumartesi   13:31:25

 1  2