Babasından Emanet Aldığı Traktörün Römorkunu Hurdacıya Sattı
Antalya’da evin önünden kaybolan traktörün römorku, hurdacılar sitesinde bulundu. Römorku, traktör sahibinin oğlunun emanet alarak hurdacıya 2 bin 200 TL karşılığında sattığı bildirildi.

Oğlum çalıp sattı
Oğlunun kendisinden izinsiz traktör ve römorkunu Ulukapı’daki evinin önünden aldığını belirten Nadir K., “Traktör ve römorku getirmeyince aramaya koyuldum. Traktörümü Yayla Mahallesi’ndeki Cuma Pazarı yakınlarında buldum. Ama römorku yoktu. Eşimle birlikte aramaya devam ettik. Hurdacılara satılmış olabileceğini düşünerek buraya kadar geldik ve römorkumu burada buldum” diye konuştu.
Nadir K.’nın eşi Gülay K. ise oğlunun eve gelerek traktör ve römorka ihtiyacı olduğunu söylediğini belirterek, “İşi olduğunu halledip hemen getireceğini söyledi.
Olmaz desem de beni dinlemedi ve alıp gitti. Bir daha da geri getirmedi” dedi.
Römorkun bulunduğu hurdacının sahibi, römorku 2 gün önce M.K.’dan 2 bin 200 TL karşılığında aldıklarını belirterek, “Bunun plakası ve ruhsatı gibi bir şeyi bulunmuyor. Eski bir römork. M.K. traktörün arkasında getirdi ve artık kullanmadığını, ihtiyacı olmadığını belirterek bize sattı” dedi.
