Niğde Belediye Başkanı Özdemir Ve Rektör Prof. Dr. Kar'dan Berat Kandili Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özdemir, mesajında, ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'ne ulaşmanın mutluluğu ve sevinci içinde olduğunu belirterek, "Allah'ın sonsuz affından ve merhametinden yararlanabileceğimiz bu gecede ibadetlerimizle, dualarımızla bu geceleri bir fırsat bilerek değerlendirmeye ve istifade etmeye çalışmalıyız. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde sağlığımız, birlik ve beraberliğimiz için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Niğdeli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin insanlık için sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ise şunları kaydetti:

"Ramazan ayına kavuşmamızın müjdecisi olan Berat Kandili, esirgeyen ve bağışlayan Rabbimize sığındığımız maneviyatımızı yükselten mübarek günlerden biridir. Ettiğimiz dualar ile yüce Allah'ın affına nail olacağımız Berat Kandili herkese, tüm kırgınlıklara ve dargınlıklara son verilmesini hatırlatırken affetmeyi ve bağışlamayı da bizlere öğreten mübarek bir gecedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni içtenlikle tebrik ediyor, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, bereket ve barış getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA