Başkan Çiğdem'den Yangında Zarar Gören Besihanede İncelemelerde Bulundu
Konya’nın Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, meydana gelen yangından zarar gören besihaneyi ziyaret ederek işletmecilerine “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Besihane sahipleri de, “Belediyemizin araç ve gereçleri, iş makineleri, sulama araçları ve itfaiyesi ve personelinin özverili çalışması sayesinde çok şükür bu yangını daha da büyümeden ucuz atlattık. Başta size ve tüm belediye ekiplerine, itfaiye personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kıreli Mahallesinde bulunan besihanede, dün henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmış, samanlıktaki saman balyaları çıkan yangında zarar görmüş, besihanedeki büyükbaş hayvanlar ise dışarıya çıkarılarak alandan uzaklaştırılmıştı.
