Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin Esnafıyla Buluştu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Nusaybin ilçe esnafıyla bir araya geldi.



Demirtaş, Valilik Dara Toplantı Salonu'nda, Nusaybin Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ESOB) Ömer Özel ve esnafla buluştu, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Hizmet ve yatırımların planlandığı gibi aksatılmadan sürdürüldüğünü belirten Demirtaş, tarihi Kapalı Çarşı'nın ilçenin tarihine yakışır şekilde restore edileceğini aktardı.

Demirtaş, vatandaşların yaşam konforunu yükseltmeyi amaçladıklarını dile getirerek, "Şehrimizde geniş kapsamlı bir asfaltlama çalışması yapıp bunu kısa sürede tamamlayacağız. Asfaltlamayı üç bölgeye ayırıp 2022 yılında Mardin’de asfaltsız bir kırsal mahalle kalmamasını hedefliyoruz. Nusaybin ilçemizde hem altyapı hem üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçemize daha güzel görünüm kazandırmak için İpek Yolu'nun orta refüjünde 60 bine yakın fidanı toprakla buluşturduk. Sorunları ortadan kaldırmak için yoğun şekilde çalışıyoruz." dedi.

İlçeye Millet Bahçesi kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü de anlatan Demirtaş, diğer projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Kaynak: AA