GÜNCELLEME - İzmir'de Ormanlık Alanda Battaniyeye Sarılı Genç Kadın Cesedi Bulundu

Öldürülen kişinin, 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı olduğu belirlendi Güvenlik kamerası görüntülerinde kadının aracına bindiği görülen ve gözaltına alınan kişinin cinayeti itiraf ettiği belirtildiZANLININ TUTUKLANMASI VE İFADELERİ EKLENDİ.

İzmir'in Menderes ilçesinde 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı'nın cesedi, ormanlık alanda battaniyeye sarılı şekilde bulundu, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkisinde battaniyeye sarılı bir kadın cesedi bulundu.

Öldürüldüğü belirlenen kadın cesedinin 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı'ya ait olduğu belirlendi.

Kınacı'nın yakınlarının hafta içinde kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı soruşturmada Konak'taki evinden 12 Şubat'ta ayrılan Kınacı'nın Seferihisar'daki erkek arkadaşı R.S'nin yanına gittiği belirlendi. İfadesine başvurulan R.S'nin Kınacı ile tartıştıktan sonra kendisini bir daha görmediğini söylediği belirtildi.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen güvenlik güçleri, Kınacı'nın T.Ö.İ'ye ait bir araca bindiğini belirledi. Seferihisar'da gözaltına alınan T.Ö.İ'nin ilk ifadesinde "birlikte uyuşturucu kullandıkları kadını çıkan tartışma sırasında öldürdüğünü" itiraf ettiği kaydedildi.

T.Ö.İ, emniyetteki ifadesini ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

- Arabada kavga etmişler

Zanlının emniyetteki detaylı ifadesinde ise Kınacı ile tanıştıktan sonra otomobilde uyuşturucu madde aldıklarını, sonra da tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Kınacı'nın tartıştıktan sonra otomobilden inip bağırarak koştuğunu öne süren zanlı, kendisinin de onun peşinden koşup susturmak istediğini, bu sırada kavga ederken nefes alamayıp öldüğünü belirttiği iddia edildi.

Zanlının Kınacı'nın ölümünün ardından korkup battaniyeye sardığını ve ormanlık alana götürüp bıraktığını söylediği, sonra da polis ekiplerince yakalandığı bildirdiği kaydedildi.
Kaynak: AA