Cumhurbaskani Erdogan, Isveç UID Temsilcilerine Telefonla Hitap Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Isveç'teki Uluslararasi Demokratlar Birligi (UID) temsilcilerine telefonla hitap etti.

Isveç'te temaslarda bulunan AK Parti Dis Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Efkan Ala, UID temsilcilerini Cumhurbaskani Erdogan ile telefonda görüstürdü.

Erdogan, UID temsilcilerine hitabinda, Isveç'te yapilacak çalismalarin 2023 için bir hazirlik olacagini belirtti.

Cumhurbaskani Erdogan, sunlari kaydetti:

"UID'nin Isveç'teki tüm mensuplarina, Ankara'dan en kalbi duygularimla sevgi ve saygilarimi gönderiyorum. Toplantinizin hayirlara verile olmasini diliyorum. Özellikle böyle bir dönemde çalismalarinizin 2023 için çok çok önemli bir gelecege çirpinisa vesile olacagina inaniyorum. Sizleri sahsim ve teskilatim adina en kalbi duygularimla selamliyorum. Böyle bir zamanda orada toplanti yapmanizla 2023'ün yatirimini çok farkli sekilde yapmis bulunuyorsunuz. Sunu bilmeniz lazim, özellikle Bati ve dünya su anda, AK Parti üzerinde farkli oyunlar ve hazirliklar içinde. Onlar bunlari yaparken sizler de orada yapmis oldugunuz toplantilarla insallah 2023'e çok çok güçlü bir sekilde hazirlaniyorsunuz. Bizler de Türkiye'de her hafta sonu hemen hemen, degisik illerde toplantilar ve toplu açilislar yapmak ve mitingler yapmak suretiyle farkli hazirlaniyoruz. Sizleri bu duygular içinde selamliyoruz."

Toplantida, TBMM Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklari Alt Komisyonu Baskani ve AK Parti Istanbul Milletvekili Zafer Sirakaya, AK Parti Siyasi ve Hukuki Isler Baskan Yardimcisi Ömer Serdar, AK Parti Adiyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Uluslararasi Demokratlar Birligi (UID) Genel Baskani Köksal Kus, UID Isveç Teskilat Baskani Özer Eken ve UID Isveç üyeleri hazir bulundu.

Kaynak: AA